Fáradt Lionel Messi vár a Ferencvárosra





Nincs élete formájában Lionel Messi. A Barcelona labdarúgója szombaton fáradtnak és kedvetlennek tűnt a Getafe elleni meccsen, ahol váratlan pofonba szaladtak bele.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.19.
Bajnokok Ligája Ferencváros Barcelona lionel messi

Meglepő vereséggel melegített a Barcelona a Ferencváros elleni keddi BL-mérkőzésre. A katalán szupercsapat 1-0-ra kikapott a Getafe otthonában, és csak a kilencedik helyen áll a spanyol tabellán. Ami ennél is furcsább, a Barca vezére, Lionel Messi fásultnak tűnt, gyenge teljesítményt nyújtott.

Lionel Messi Fotó: Manu Fernandez/Pool via Getty Images

Amióta júniusban újraindult a futballélet Spanyolországban, Lionel Messi volt az egyetlen a Barcelona keretében, aki minden mérkőzésen pályára lépett. Ráadásul a hatszoros aranylabdás klasszis, még hazája, az argentin válogatott két októberi válogatott mérkőzésén is végig szerepelt. A spanyol sajtó úgy vélte, Messi pihenőt kap Ronald Koeman edzőtől az elmúlt hétvégén, és így frissebben játszhat kedden a Ferencváros ellen. Ez végül nem történt meg, Messi szombaton végig pályán volt a Getafe otthonában, ahol fáradtnak és kedvetlennek tűnt. Két gyenge szabadrúgással, és egy kihagyott helyzettel vétette magát észre. A Barca 1-0-ra kikapott. Érdekesség, a katalán szupercsapat legutóbb 2011-ben bukott el a Getafe ellen.

Erőltetett menet vár a Barcelona labdarúgóira a következő napokban, éppen ezért is furcsa, hogy Messi nem kapott pihenőt a hétvégén. A keddi, Ferencváros elleni találkozót követően szombaton az ősi rivális Real Madridot fogadják, majd négy nappal később a Juventus otthonába látogatnak. Sergio Busquets, a Barca középpályása szerint hiba lenne máris a Real elleni mérkőzésre fókuszálni.

Még előttünk van a keddi Bajnokok Ligája-meccs – utalt a világ- és Európa-bajnok futballista a Ferencváros elleni holnapi meccsre. – Először ki kell javítanunk a szombati hibákat, és jobbá kell válnunk.”

Hétfőn 10 órakor kezdődik a jegyértékesítés a Ferencváros hazai Bajnokok Ligája mérkőzéseire. Első körben azok a megújított szezonbérlettel rendelkező szurkolók vásárolhatnak, akik a tavaszi zártkapus bajnokik után nem kértek visszatérítést. Utánuk az egyéb szezonbérletesek következnek, de közülük is csak azok, akik a sorsolás pillanatáig vettek bérletet. Mindezek után vehetnek belépőt a szurkolói kártyás drukkerek, valamint azon szezonbérletesek, akik a sorsolás után vásároltak bérletet.





Ezeket olvastad már?
„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

„A Fradi Magyarországon egy vallás" – 125 éves lett az FTC

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Marco Rossi csapatának legnagyobb vesztese a lelátóról szurkol

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Mégis itt dolgozna Jürgen Klopp

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Szavazz Te is! Ők lehetnek Pest vármegyében az év tesitanárai

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás