
Gourmet Fesztivál a Millenárison
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Ön is táplálékallergiával küzd? Megpróbálkozott már több módszerrel, de egyik sem jött be?
A díjmentes, élő főzősuliban Sebestyén Szilvia táplálkozási szakértő bemutatja a biztonságosan fogyasztható alapanyagokat, az ezekből készült finom ételeket, valamint azt is, hogy milyen arányban és gyakorisággal, valamint milyen kombinációkban fogyasszuk ezeket, hogy ne legyen hiányállapotunk. Időpont: január 28., 19 óra. Részletek ezen az oldalon.
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Kicsiknek és nagyoknak, idősebbeknek és fiataloknak egyaránt kiváló programokkal készülnek a szervezők.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.