Utazás kiállítás – élményszigetek várnak!





Interaktív programokkal egészül ki az Utazás kiállítás, amely így minden korosztály számára élmény lesz.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.22.
Módosítva: 2024.02.22.
utazás kiállítás program hungexpo

Magyarország legnagyobb turisztikai seregszemléje február 22–25. között a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-val egy időben várja egy programokkal teli hétvégére a szakembereket és az utazókat a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A megújult Utazás+ Nemzetközi Turisztikai Kiállítás és Élményfeszt első másfél napja a szakmai közönségnek szól, ahol a szakemberek üzleti kapcsolataikat ápolhatják, új ismeretségeket köthetnek és részt vehetnek szakmai konferenciákon, B2B-találkozókon.

Utazás kiállítás
Fotó: Amarilla FELD /  Facebook

A látogatókat élményszigetek várják, ahol igazi vízi világ, többfunkciós közösségi tér és VR, valamint élő állatok garantálják a szórakozást. A nagyközönség inspirációt gyűjthet a több mint 50 belföldi és külföldi úti cél kínálatából, ingyenes egészségszűrésen vehet részt és nem utolsó sorban értékes nyereményekre tehet szert.

Idén is kiemelt szerepet kap egy hazai és egy határon túli térség, a kiállítás külföldi díszvendége Bulgária, ahol festői természet, forró forrásvizek, mesés tengerparti városok, aranyhomokos strandok, történelmi kincsek, figyelemre méltó kolostorok, felejthetetlen hegyi kilátás és változatos sportolási lehetőségek várják a turistákat.

A belföldi díszvendég 2024-ben Gyula, a történelmi fürdőváros és Békés vármegye, ahol a vidék kincsestára őrzi évszázadok emlékeit, kastélyok rejtelmeit, az Almásyak, a Wenckheimek és a Tisza család örökségét, emellett gyógyhelyi környezet, természetközeli kalandok, az ártéri erdők csendje és a végeláthatatlan puszta nyugalma, valamint a gasztrofesztiválok zsongása csábítja az odalátogatókat.

A rendezvény számos további programot tartogat, hiszen újra lesz Blogger Corner, Fesztivál Sziget, Járatlan Utakon Fesztivál és Afrika Expo is.

A 45. Utazás kiállításon a több mint 34 ország és 6400 szakember összesen 30 000 látogatót vonzott a Budapest Boat Show-val, a Karaván Szalonnal és az E-bike Test&Show-val közösen.

Helyszín: Hungexpo (1441 Budapest, Albertirsai út 10.)





 





Ezeket olvastad már?
Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre - előadás

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre - előadás

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Fotóbörze a Ferencvárosi Művelődési Központban

Fotóbörze a Ferencvárosi Művelődési Központban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás