Hogyan öregedjünk jól? – beszélgetés





Lehet-e szépen és méltóságteljesen idősödni? Az előadás vendége Pataki Ági sztármodell, producer.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.01.15.
öregedés szemlélet múlás Pataki Ági

Az idő múlásával a korral járó problémák elkerülhetetlenek, de vajon elképzelhetetlen, hogy az öregedésnek lehet „sikeres” folyamata is?

Hogyan öregedjünk jól?
Fotó: facebook

A Femina Klub januári előadásának vendége Pataki Ági sztármodell, producer az est háziasszonyával, Szily Nórával beszélget arról, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával, ne veszteségként éljük meg, és milyen módon tehetünk azért, hogy életminőségünket fenntartsuk.

Az előadás során többek között arról is lesz szó, hogy hogyan szerethetjük meg életkorunkat és benne önmagunkat? Milyen kölcsönhatásban van a külső megjelenés a belső békével? Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? Pataki Ági inspiráló szemlélete és praktikus tanácsai segítségével a pozitív szemléletű öregedés útjára léphetünk. Januári klubestünkön nézzünk együtt a témát övező sztereotípiák és tabuk mögé!

Időpont: január 16. 18.00
Helyszín: Thália Színház (1065 Budapest, Nagymező u. 22–24.)





 





Top hírek

társasjáték

Májusi Rummikub Klub

Gyorsan elsajátítható stratégiai, logikai, kombinációs készséget fejlesztő, fenntartó játék, ami minden korosztálynak ajánlott.







Hírlevél-feliratkozás