Könyvbemutató: Lakatos Péter – Életmentő izom

„Szeretettel meghívunk titeket a Libri Allee Könyvesboltba Lakatos Péter: Életmentő izom című kötetének könyvbemutatójára.”

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.22. 00:30
könyvbemutató

A könyvről:

„Lakatos Péter, ahogy korábbi könyveiben, ezúttal is arra keresi a választ, miképp találjunk kiutat mind modern, mozgásszegény életmódunk, mind a fitnesz- és diétaipar útvesztőiből. A főszerep ezúttal az erőedzésé, amely a közhiedelemmel ellentétben legföljebb akkor veszélyes, ha hanyagoljuk. A szerző a legfrissebb kutatásokra alapozva mutatja be, miért érdemes belevágnod az izomtömeg-növelésbe, hogy búcsút inthess a derékfájásnak, az aggasztó vércukorértékeknek vagy a memóriád romlásának, és abban is segít, miképp változtass szokásaidon. Légy erős – és maradj kortalanul egészséges!

Fotó: Facebook

Lakatos Péter StrongFirst Master-oktató, Carlson Gracie Jiu Jitsu fekete öves gyakorló. Harminc éve oktat fitnesszel, légzéssel és mozgással kapcsolatos szakmai programok keretében itthon és külföldön egyaránt. A Ground Force Method megalkotója, krav maga mester, számos kiváló szakkönyv szerzője.

Szeretnél fittebben élni, de minden motivációd elveszi a kalóriaszámolgatás, a nyúleledelek rágcsálása és a teljesíthetetlenül pörgős kardioedzések? Nem jönnek az eredmények, sehol egy haskocka vagy domborodó bicepsz, talán még híztál is?

Ha úgy gondolod, hogy az erős, szálkás test az izomagyúak kiváltsága, akik súlyos árat fizetnek fizikumukért, tévedsz. Lakatos Péter, a nagy sikerű Kortalanul! és Illesztési hiba című könyvek szerzője határozottan állítja, hogy valamennyien mozgásra és szunnyadó erőnk kibontakoztatására születtünk – csupán a környezet, amelyben élünk, fokozatosan lenevelt minket róla.

Jelen civilizációnk messzire szakadt attól a világtól, amelyre eredetileg terveztek bennünket. Bőséggel el vagyunk látva táplálékkal, mégis folyton éhezünk. Pihe-puha ágyunk van, de képtelenek vagyunk kipihenni magunkat. Észre sem vesszük, és kapkodjuk a levegőt az állandó stressztől. Emelnünk, húznunk, tolnunk, kúsznunk, másznunk, izzadnunk kellene, ehelyett egész nap képernyők előtt gubbasztunk. Minden külső hatás ellenünk dolgozik.”

Időpont: november 22., 18.00 órától

Helyszín: Libri Allee Könyvesbolt

Ezeket olvastad már?
Guadeloupe, Martinique, Saint Lucia - tudj meg többet ezekről a szigetekről!

Guadeloupe, Martinique, Saint Lucia - tudj meg többet ezekről a szigetekről!

Spórolnék az energiával! - gyakorlati tanácsokkal

Spórolnék az energiával! - gyakorlati tanácsokkal

Találkozz a Mikulással a Városligeti Műjégpályán!

Találkozz a Mikulással a Városligeti Műjégpályán!

Ingyenes Brandnyúl-buli a Mikulásgyár színpadán

Ingyenes Brandnyúl-buli a Mikulásgyár színpadán

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik