Hétfői Henyélő teljesítménytúra





Elérkezett az idei Hétköznapi Barangolások túrasorozat 5. és idén utolsó állomása, a Hétfői Henyélő. Ezzel idén végre két év után, az egész túrasorozat, azaz mind az öt hétköznapi túrát megrendezik.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.19.
teljesítménytúra

„Azt a legtöbben már tudjátok, hogy azért Henyélő, mert többi HB túrától eltérően itt kispóroltuk az útvonalból a szinteket. A Római-part hangulata és a Palotai-szigeterdő ártéri partja pedig csak fokozza a henyélés élményét.

Fotó: Facebook

Távok:

20 km. Útvonal: Újpest-Árpád út- Bkk hajókikötő - Római part - Kossuth Lajos üdülőpart - Duna sétány - Lupa rév - Ártéri erdő - Megyeri-híd - Üdülősor/Duna part - Palotai sziget kiserdő TT - Szigetcsúcs - Népsziget - Újpest-Árpád út-Bkk hajókikötő

10 km - Útvonal: Újpest-Árpád út - Bkk hajókikötő - Népsziget - Palotai sziget kiserdő TT - Szigetcsúcs - Népsziget - Meder utca kikötő - Duna Plaza - Újpest-Árpád út-Bkk hajókikötő

10+20 km - A 20 km-es és 10 km-es táv tetszőleges egymás utáni teljesítését jelenti.

A kiírt szintidők csak ajánlott teljesítési idők, a sikeres teljesítéshez célzárásig történő beérkezés szükséges, a rajtolás idejétől függetlenül. Célzárás 24 órakor! A túra a Budapest Kupa, valamint a Hétköznapi Barangolások Kupasorozat része, a 10 km-es táv a Csiga Biga Ligába is elszámolható a 20 km-es pedig a Félmaraton Kupa része.”

Időpont: szeptember 19.

További részletek itt.





Ezeket olvastad már?
Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Az időhöz való viszonyunk hatása az egészségünkre – előadás

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Diavetítés a Frankel Pagonyban

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Marczi mesekert őrjárat - keresd a tavasz nyomát!

Fotóbörze a Ferencvárosi Művelődési Központban

Fotóbörze a Ferencvárosi Művelődési Központban

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás