RETRO RÁDIÓ

Piacok Napja a Belváros szívében





Találkozzunk újra Budapest legnagyobb piaci eseményén, a Piacok Napján, ahol az Erzsébet és Deák tér ismét egy hatalmas közösségi piaccá változik!



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.18.
piac

Ez egy különleges nap, mikor Budapest legnépszerűbb közösségi piacai egyszerre, együtt, egy helyen kínálják portékáikat hatalmas választékban!

Fotó: Délmagyarország

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves – gardróbfrissítők ruhatára, hazai alkotók és designerek minőségi kincsei, DIY- és vintage-termék, kézműves gasztrokészítmények, természetes alapanyagokból készült kozmetikumok, egyedi baba-mama kiegészítők és játékok, zero waste és környezetbarát alternatívák.

Mindenből a legjobb!

A vásár gyerek-, család- és kutyabarát rendezvény!

A belépés ingyenes!

A Piacok Napján szeretnénk előterébe helyezi az emberi kapcsolatok megerősítését, a magyar termelők és kisvállalkozók minőségi termékeit, a környezettudatos és fenntarthatóbb mindennapi élet kialakítását elősegítő, környezetbarát termékeket, a tudatos vásárlás fontosságát és kiemelt célunk a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése. Szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

Helyszín: Budapest, Erzsébet és Deák tér

Időpont: szeptember 18., vasárnap, 11–19 óráig





Ezeket olvastad már?
Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Húsvéti sokadalom a Mogyoródi úton

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Vár a Csodák Palotája! - a tavaszi szünetben is

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Rügyfakasztó körtúra a Normafától

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Nemezkészítő műhely – húsvétra készülünk!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás