Belvárosi Kutyafesztivál is lesz az Olimpia Parkban!





Gyere el a belváros legnagyobb ingyenes kutyás rendezvényére, ahol családi programokkal, szórakoztatóan hívják fel a figyelmet a felelős kutyatartásra és az árva állatok örökbe fogadására.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.05.08.
Kutyafesztivál

A nagyon kutyás napon azokat is ütős programokkal várják, akiknek még nincsen házi kedvencük. Kutya Sétáltató Nap keretében, önkéntesek segítségével kipróbálhatod, milyen érzés lehet egy kedves kutyus gazdájának lenni. Az izgalmas programokon, számos közismert és népszerű vendég segíti a rendezvény sikerét, és az önkéntesek munkáját.

Fotó: Metropol

14.00 kor énekel Paulina, A sétáltató napon pedig Mardoll segít önkéntesként.

Az egész napos bulin, minden szolgáltatás ingyenes!

Kutyakozmetika, állatorvosi tanácsadás, fizioterápia bemutatók, mikrochip leolvasás- és regisztráció, kutyabiléta gravírozás, kutyakereső alkalmazás, kutyás bemutatók, és számos, a felelős kutyatartást népszerűsítő esemény várja az érdeklődőket.

Az idén 14 éves Vigyél Haza Alapítvány külön szeretettel várja azokat a családokat, akik közreműködésükkel árva kutyát fogadtak örökbe az elmúlt években, és azokat az állatbarátokat is, akik Illatos útról választották kedvenceiket.

A rendezvénnyel párhuzamosan, a Belváros az Olimpia parkban Családi Pikniket is lesz, egész napos gyerekprogramokkal, így a két esemény nagyszerűen kiegészíti egymást.

Időpont: május 8.





Ezeket olvastad már?
Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Ürgeszámlálás a mátyásföldi reptéren

Szent György-napi sokadalom és vásár

Szent György-napi sokadalom és vásár

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Családi játszó - ha inkább bent maradnátok

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Ruhacsere - tudatos gardróbfrissítés

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás