RETRO RÁDIÓ

Kihagyhatatlan élmények a budapesti bevásárlóközpontban





Az egyik legrégebb óta működő budapesti bevásárlóközpont már a kezdetektől nagy hangsúlyt fektet a szórakoztatásra, az idei tanévkezdésre pedig minden eddiginél szélesebb lett a kikapcsolódási lehetőségek tárháza. A pláza ezen az őszön valódi élményközponttá alakul, és ajándék családi belépőkkel várja azokat, akik október 31-ig szerencsét próbálnak vásárláskor kapott blokkjukkal. 



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.10.11.
Módosítva: 2023.01.12.
arcfelismerő program

A bevásárlóközpontok napjainkban egyre inkább úgy épülnek, hogy legalább annyira legyenek vonzó célpontok a vásárlást tervezőknek, mint a szórakozni vágyóknak. De nincs még egy olyan, ahol cápák úsznak el a fejünk felett, ninjává változhatunk, animatronic dinoszauruszokkal találkozhatunk, vagy tükörlabirintusban veszhetünk el.

 

Valószínűleg olyan ember sincs az országban, aki ne hallott volna a Tropicariumról. De olyan biztosan akad, aki nem tudja, hogy ebben a vízi állatkertben nemcsak cápákat figyelhetünk meg, de aligátorokat, egzotikus hüllőket, kétéltűeket, kis majmokat, madarakat és több ezer színes halfajt is. A cápaakvárium alatt húzódó 12 méteres látványalagút látogatói „karnyújtásnyira” csodálhatják meg a homoki tigris és barna szirtcápákat, miközben az esőerdő részen negyed óránként ered el a trópusi eső az aligátorok felett. Kevésbé forró a levegő a játszóházban, ahol minden gyerek megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges játékokat: a 15 méteres ugrálóvár, az óriás csúszda, a trambulin, a mászó fal, a labirintusrendszer, a golyó ágyú, a léghoki, a Ninja ügyességi pálya vagy a legkisebbek készségfejlesztő játékai mind azt a célt szolgálják, hogy a gyerekeknek is szórakoztató legyen a shoppingolás.

A DINOEXPO háromezer négyzetméteres területén több mint húsz animatronic, vagyis mozgó dinoszaurusz várja a történelem előtti idők élővilága iránt érdeklődőket. Egészen más korok elevenednek meg a Kockaparkban, ahol LEGO® alkotások százait állították ki a legprofibb hazai építők. Lenyűgöző kreációik között valósághű épületek, működő járművek, filmjelenetek, diorámák és életképek gyönyörködtetnek itt.









Ezeket olvastad már?
Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

Új és divatos ruhát szeretnél télire? Ezek a darabok mind 15 ezer alatt vannak!

 Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

Te emlékszel még, mi volt régen Black Friday helyett a boltokban? Teszteld velünk!

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Így dobhatod fel a fekete ruhákat

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Idén ősszel ezek a ruhák diktálják a divatot

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás