Tudni illik, hogy illik – egy főpincér az étkezésekről

A Múzeumok Őszi Fesztiválja keretében tartják a foglalkozásokat.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.10.18.
Módosítva: 2023.10.18.
foglalkozás főpincér étel

„Tudni illik, hogyan illik…
…megteríteni az étkezéshez.
…összeállítani a menüt.
…ételt-italt párosítani.
…evőeszközzel etikusan üzenni.
Ezekre a problémákra világítunk rá a foglalkozásokon.

Tudni illik, hogy illik…
Fotó: Facebook

Napjaink felgyorsult világa sok mindent megváltoztatott. A gyorséttermek, önkiszolgáló éttermek, menzák szinte teljesen átalakították a klasszikus éttermi etikettet. Az érdeklődőknek most alkalmuk nyílik bepillantani a letűnt  idők szokásaiba, egy pincértanonc bőrébe bújva. A titkok kamrájába pedig nem más, mint egy főpincér vezeti be őket.

A Múzeumok Őszi Fesztiválja időtartama alatt szerda délutánonként várjuk az érdeklődőket egy kellemes, könnyed, humoros programra.
Ajánlott korosztály: ajánljuk ezt a foglalkozást pályaválasztás előtt álló fiataloknak, fiatal felnőtteknek, felnőtteknek, nosztalgiázni vágyó nyugdíjasoknak.”

Regisztráció szükséges: [email protected]
(Jelentkezni a programra a választott időpontot megelőző napon, 18.00 óráig lehetséges.)
Belépő: múzeumi belépőjegy + 500 Ft-os programjegy

Időpont: 
október 18., szerda, 16:45–17:30
október 25., szerda, 16:45–17:30
november 8., szerda, 16:45–17:30
Helyszín: Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum (1036 Budapest, Korona tér 1.)

 









Top hírek

program

Téli PagonyFeszt 2024

Kézműveskedéssel, társasozással, kedvezményes karácsonyi könyv- és társasjátékvásárral, illetve dedikálással várják az érdeklődőket.





Hírlevél-feliratkozás