Mediterrán Világnap - esti kultúr-piacozás

Közösségi piactér, cirkusz és a világzene egyszeri, és soha meg nem ismételhető varázslatának lehetnek tanúi azok, akik ellátogatnak az eseményre.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.11.28.
piacozás

Az alap koncepció a Feel the Mediterranean nemzetközi gondolata, melyet az Anna Lindh Foundation nemzetközi hálózata egyidejűleg valósít meg számos országban a kultúrák közti párbeszéd jegyben, ingyenes koncertekkel. A nemzetközi alapítvány tagszervezetei kezdeményezésére november 28-át a Mediterrán térség világnapjává nyilvánították, és ez alkalomból 25 országban egyidejűleg 36 koncertet rendeznek.

Fotó: Facebook

Az Anna Lindh Alapítvány alexandriai központú kormányközi intézmény, amelynek célja, hogy összekösse a civil társadalmat és az állampolgárokat a Mediterrán térségben, hogy bizalmat építsen és javítsa a kölcsönös megértést.

Mindenkit szeretettel várnak az ingyenes, közösségi élményre, ahol a különleges esti piaci forgatagban a közösségi asztalon házi készítésű finomságokkal, hagyományos és vegan zsíros deszkával, meleg teával és egyéb finomságokkal találkozhattok.

Időpont: 2022. november 28. 19.00 – 21.00 óráig

Helyszín: Fény utcai piac, Budapest,II.ker. Lövőház u.12.

Az eseményen a részvétel ingyenes!

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás