Híres színészeink érdekes portréja: Nézd meg Chikán Erika színészportré fotókiállítását!





50 fotó, 18 hihetetlen színész, és megannyi történet – Vajon ők milyennek látják magukat?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.09.17.
fotókiállítás

Megnyílt Chikán Erika fényképész nagyszabású, A lemez két oldala című színészportré fotókiállítása a Duna Plazában, a CEWE támogatásával.

Fotó: Shutterstock

Chikán Erika fotográfus képein azok a művészek láthatók – a teljesség igénye nélkül –, akik az elmúlt kilenc évben a színpadon életre keltették az írásokban szereplő halhatatlan női és férfialakokat. A legváltozatosabb szereposztásban játszottak örömmel egymással duettben, trióban vagy kvartettben számos helyszínen. E portrék valójában a mi, saját különféle arcainkra segítenek (pontosabban engednek) közelebbről és mélyebben rátekinteni” – mondta a tárlatról Tollár Mónika rendező.

A tárlat helyszíne: Duna Plaza

2013. április 23. (Janikovszky Éva 87. születésnapja) óta van műsoron A lemez két oldala című előadás, amelyet Tollár Mónika dramaturg-rendező álmodott meg, Janikovszky Éva A lemez két oldala című, felnőtteknek szóló könyvének írásaiból. A könyvből készült produkció által ráismerhetünk emberi játszmákra, humoros, amolyan janikovszkys stílusban. A darab gerincét a középkorúak mindennapjainak bemutatása adja.

A portrékon szereplő művészek:

ARADI TIBOR, BÁNSÁGI ILDIKÓ, BOZSÓ PÉTER, CSŐRE GÁBOR, ELEK FERENC, FODOR ANNAMÁRIA, HÁMORI ILDIKÓ, HORVÁTH LILI, INOTAY ÁKOS, KAKASY DÓRA, KOVÁCS PATRÍCIA, KOVÁCS VANDA, LÁNG ANNAMÁRIA, LORÁN BARNABÁS TRABARNA, OROSZLÁN SZONJA, PIKALI GERDA, SZALONTAY TÜNDE, SZAMOSI ZSÓFIA





Ezeket olvastad már?
Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Kreatív Kikötő – Jean-Michel Basquiat

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Magyar népmesék szaxofonnal: JazzFest Budapest – Tóth Viktor

Vár a Kertvárosi Majális!

Vár a Kertvárosi Majális!

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Magyar film napja az Etele Cinema-ban

Top hírek

programok

Vár a Kertvárosi Majális!

Nézz meg egy jó kis bábszínházas előadást, vagy ismerd meg a májusfaállítás rejtelmeit, de ha akarsz, részt vehetsz a Magna Cum Laude koncertjén is!





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás