Kubatov Gábor a Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, miszerint magyar nemzeti színekben pompázik majd a Ferencváros stadionja, a Groupama Aréna szerda este, a Németország–Magyarország Európa-bajnoki mérkőzés idején.

Nem sokkal később egy újabb bejegyzést tett közzé az FTC elnöke, aki arra kéri a többi klub vezetőjét, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez.

„A szurkolók felhívásának eleget téve a német–magyar Eb-meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna. Arra kérem a többi klubvezetőt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. Fessünk holnap este piros-fehér-zöldre minden stadiont! Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!ˮ – buzdít posztjában Kubatov Gábor.

A szurkolók felhívásának eleget téve a német-magyar Eb-meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna.

📌…

Posted by Kubatov Gábor on Tuesday, June 22, 2021

Az ötletet a Green Monsters, a Ferencváros szurkolói csoportja adta, ugyanis mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárvány színbe borításával kapcsolatban, amit a Németország–Magyarország sorsdöntő Eb-mérkőzésre terveztek.

A nemzeti színű Groupama Arénával fejezzük ki támogatásunkat hazánk és a magyar válogatott felé, és mutassuk meg, hogy másnak ezeken a sporteseményeken helye nincs!” – írták többek között a Facebookon.