RETRO RÁDIÓ

Jakab Péter 2,4 milliós fizetést is magáénak a saját sofőr mellett





Miközben közel két és félmilliót keres havonta Jakab Péter, valamint egy antiszemita sofőr furikázza, addig a Jobbik elnöke meglehetősen erőltetett módon úgy próbálja mutatni magát az emberek előtt, hogy ő valójában egy teljesen átlagos életet élő kisember. Hiteltelen kampányával azonban lebukott, mert kiderült, hogy milyen nagy lábon él valójában a Jobbik elnöke.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.03.
álságos

Jakab Péter, a Jobbik elnöke, a Gyurcsány-koalíció egyik előválasztási jelöltje a legfrissebb adatok szerint március 1-jétől több mint 2,4 milliót fog keresni.

Jakab persze mindezek mellett egyéb költségtérítésekre is jogosult, de önmagában véve a több mint 2,4 milliós fizetés is világosan mutatja, hogy a Jobbik elnöke nagyon sokat keres. A milliós fizetés mellett Jakabnak sofőrre is telik, azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyiért furikázzák a Jobbik elnökét, mert azt a frakció pénzéből teszik.

A Jobbik elnöke valójában nagy lábon él Fotó: MTI/Illyés Tibor

A sofőrbotrányt még érdekesebbé teszi, hogy arra úgy derült fény, hogy Jakab kocsija karambolozott. A Pesti Srácok arról írt, hogy a balesetező autót az a Hajnády Kristóf vezethette, aki Auschwitzban még a győzelem jelét mutogatta, majd a későbbi egri polgármester, Mirkóczki Ádám mellett találta meg a helyét. A jelek szerint Jakab Péterrel is közeli kapcsolatot ápolhat, ami arra enged következtetni, hogy a Jobbik nem változott semmit az antiszemitizmus megítélésében.

A Jobbik-frakció – az adófizetők – pénzét pedig arra használja, hogy ismerőseit, barátait kifizesse. Például egy sofőri állással.

A Pesti TV felvételén ugyan nem látszott egyértelműen, de a Mandiner korábbi cikkében közölt fotók alapján egyértelműnek tűnik, hogy Hajnády Kristóf ott volt a baleset helyszínén, azt pedig maga Jakab állítja, hogy nem ő, hanem egy férfi vezette a Škoda Octavia típusú kocsit. Jakab sofőrje elismerte, hogy ő volt a vétkes, ami a helyszínen készült videó alapján nem is igen kérdéses. A balesetet okozó kocsit, a Škoda Octaviát a Porshe Hungária Kft.-től lízingeli Jakab az adófizetők pénzén.

Kisemberként próbál pózolni

A fenti történések fényében még visszásabb, hogy az utóbbi időben kisemberként próbálja mutatni magát Jakab Péter. Ennek érdekében a közösségi oldalán parizerrel és Piros Arannyal pózolva próbálta elhitetni, hogy ő, úgymond, a kisembereket képviseli, valamint egy lábasnyi paprikás krumplival is látható. A milliós fizetés mellett nehezen hihető, hogy nem megrendezett jelenetet láthattunk a közösségi oldalán.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás