RETRO RÁDIÓ

Ismét Európa kiváló karácsonyi vásárai között az Advent Bazilika





December 8-ig szavazással dől el a legjobbak közti sorrend. (X)



Megosztás
Szerző: Pr Cikk
Létrehozva: 2022.12.05.
Módosítva: 2022.12.06.
hirdetés

November 25-től lehet szavazni azon a nemzetközi online versenyen, ahol eldől, kié lesz az Európa legjobb karácsonyi vására cím. Az Advent Bazilika már két alkalommal, 2019–ben és 2021-ben is diadalmaskodott a rangos európai karácsonyi vásárokat tömörítő mezőnyben, megelőzve többek között Bécs, Gdansk, Bázel, Prága és Brüsszel hasonló ünnepi rendezvényeit. A szervezők idén is voksolásra buzdítanak mindenkit, hogy Magyarországra kerüljön a kitüntető cím. 

Már teljes pompájában fogadja az ünnepelni vágyókat az Advent Bazilika. Meghitt adventi hangulat, az ünnepi időszak illatai, ízei, fényei és szívet-lelket melengető pillanatai, 12 méteres karácsonyfa, fényfestés, szelfipont, jégpálya, valamint közel 120 minőségi kézműves és gasztronómia kiállító fogadja az érkezőket Budapesten, a Szent István Bazilika előtti téren.

 

Fo: europeanbestdestinations.com

 

Az Advent Bazilikát immár tizenkettedik alkalommal hozzák létre a szervezők, hogy semmihez sem hasonlítható ünnepi atmoszférát teremtve, minőségi időtöltést és különleges gasztronómiai kínálatot nyújtsanak a látogatóknak. A Szent István téren rendezett karácsonyi vásár nem csupán a magyar főváros, de az európai régió egyik legszebb ünnepi rendezvénye is egyben. A népszerű és kedvelt turisztikai célpont két alkalommal, 2019-ben és 2021-ben is elnyerte az „Európa legjobb karácsonyi vására” címet.

Az Advent Bazilika idén triplázhat a versenyen. November 25-én 0:00-kor indult az európai ünnepi rendezvények megmérettetése, ahol a közönség online felületen leadott szavazatai alapján dől el, mely vásár nyeri el és viselheti egy évig a kitüntető címet. A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy adja le vokság december 8-ig az Advent Bazilikára: https://www.europeanbestdestinations.com/christmas-markets/ oldalon, hogy újra Magyarországé legyen az elismerés.

(x)

 





 





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás