Figyelmeztet az időutazó: ekkor törhet ki a 3. világháború





Al Bielek megjósolta a jövőt?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.18.
időutazó

Egy önjelölt időutazó azt állítja, 2025-ben atomháború fog kitörni a földön. Al Bielek, az 1927-ben született férfi, 2011-ben elhunyt, ám azt állította, hogy kétszer is járt a jövőben. Akkor azt mondta, hogy először 2137-be szállították, ahol szemtanúja volt repülő megavárosoknak és futurisztikus technológiának, másodjára pedig  2025-ig utazott, abba az évbe, amikor állítása szerint apokaliptikus atomháború tört ki – írja a Daily Star.

időutazó
Az időutazó félelmetes atomháborút látott Fotó: Pixabay

 

Bielek azt is állította, hogy részt vett a „Philadelphia Experiment” nevű dologban, egy szigorúan titkos tesztsorozatban, amelyet az Egyesült Államok hadserege végzett a második világháború alatt, hogy megpróbáljon létrehozni egy „láthatatlan” hadihajót. Bielek azonban ragaszkodott ahhoz az elképzeléséhez, hogy a kísérlet valódi oka egy időutazó gép létrehozása volt. Azaz, ő így tudott utazni az időben.

Ha ez még nem lenne elég, a férfi szerint nagyon kevés város marad fenn szerte a világon, és nincsenek nemzeti kormányok vagy határok a jövőben. Beszélt egy szuperszámítógéppel is, amely azt mondta neki, hogy 2600-ban egy projekt indul majd a globális rendszer megreformálására. Nem léteznek majd hadseregek, katonai konfliktusok. Azonban Anglia nagy része eltűnik, s bár a Skót-Felföld és Írország egy része megmarad, Európa víz alá kerül.

Mit gondolsz? Beigazolódhat valamelyik jóslata az elhunyt időutazónak?
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás