RETRO RÁDIÓ

Új szintre emeli együttműködését a Szerencsejáték Zrt. és a MOL Magyarország

Jelentősen bővíti termékei elérhetőségét a MOL töltőállomás hálózatában a Szerencsejáték Zrt. Az eddigi 48 árusító hely mellett 2022 novemberétől újabb 307, összességében 355 töltőállomáson érhetőek el a nemzeti lottótársaság termékei. A partnerség kibővítésével a MOL újabb lépést tesz annak érdekében, hogy a töltőállomásait komplex szolgáltatási központtá alakítsa át.Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.23. 16:46
szerencsejáték zrt.

Magasabb szintre emelte a 18 éve indult stratégiai együttműködését a két meghatározó hazai nagyvállalat, mellyel a magyarországi MOL kúthálózat több mint kétharmadában elérhetővé váltak a Szerencsejáték Zrt. termékei. A partnerségnek köszönhetően a töltőállomásra betérő vásárlók még szélesebb körű szolgáltatásban részesülhetnek.

Újabb töltőállomásokon vásárolhatunk sorsjegyeket Fotó: Szerencsejáték Zrt.

A kibővített együttműködés keretében november második felétől a nemzeti lottótársaság teljes termékpalettája az eddigi 48 helyett már 55 MOL töltőállomáson vált elérhetővé. Emellett további 300 helyszínen pedig a Szerencsejáték Zrt. sorsjegyeit vásárolhatják meg a MOL benzinkutak vásárlói.

A MOL töltőállomásokon a hét állandó sorsjegy mellett megvásárolhatók az új- és időszakos sorsjegyek is, mint például a novemberben megjelent, limitált kiadású Nagykarácsony exkluzív sorsjegy.

Mager Andrea a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója és Dr. Világi Oszkár, a MOL-csoport vezérigazgató-helyettese Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Az időszakos termék a játékosok bevonásával nagyban hozzájárul a fogyatékossággal élő magyar gyermekek társadalmi integrációjának elősegítéséhez, ugyanis a Nagykarácsony sorsjegy értékesítéséből befolyt összeg egy részéből a nemzeti lottótársaság „A játék összeköt!” program keretein belül befogadó játszótereket épít.

Ennek köszönhetően 2022 év végéig országszerte 22 olyan játszótér lesz elérhető, ahol ép- és fogyatékossággal élő gyermekek együtt játszhatnak és válhatnak boldog, sikeres és befogadó felnőttekké.

A két nagyvállalat számára kiemelten fontos a felelős játékszervezés és azon belül is a kiskorúak védelme, éppen ezért az együttműködésbe bevont töltőállomás kezelők felelős játékszervezői képzésen is részt vettek.

„Fejlesztéseink fókuszában hálózatunk további bővítése áll annak érdekében, hogy játékosaink számára az ország minden pontján elérhetővé váljanak népszerű termékeink. A magyarok szeretik a fizikai játék élményét, árbevételünk háromnegyede a digitális térnyerés ellenére továbbra is lottózói hálózatunkból származik, amely az egyik legkiterjedtebb Magyarországon, több mint 7700 értékesítési pontból áll. Növekedésünkben rendkívül fontos szerepet játszanak közel 4500 kis- és középvállalkozói viszonteladóink, illetve nagy stratégiai partnereink egyaránt” - mondta Mager Andrea. A Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója hozzátette: „Hazánk legnagyobb vállalatával, egyik legnagyobb stratégiai partnerünkkel való együttműködésünk közel két évtizedre nyúlik vissza, a mostani kibővített együttműködéssel hálózatunk további 4 százalékkal, kizárólag sorsjegyárusító hálózatunk 10 százalékkal bővül.”

Mager Andrea elmondta szeretnék játékosaik számára mindenhol elérhetővé tenni népszerű játékaikat Fotó: Szerencsejáték Zrt.

Mind a MOL, mind pedig a Szerencsejáték Zrt. számára kiemelten fontos a kereskedelmi hálózat, illetve az ügyfelek minél magasabb szintű kiszolgálása. A MOL folyamatosan építi és fejleszti Fresh Corner láncát is, hogy töltőállomásain a minőségi üzemanyagok mellett egyre bővülő gasztronómiai kínálattal és kényelmi szolgáltatásokkal várja fogyasztóit.

„A MOL töltőállomás hálózata, már ma is több, mint egy hagyományos kúthálózat: egy olyan szolgáltatásorientált, ügyfélközpontú üzemanyag- és nem üzemanyag-kiskereskedői üzletlánc, amely a termékek széles választéka mellett kényelmi szolgáltatásokat is nyújt vásárlóinak. Napi egymillió tranzakciót bonyolítunk le a régióban, és több mint tízmillió stabil ügyfelünk van, akiket a Szerencsejáték Zrt-vel kötött együttműködésnek köszönhetően egyre sokszínűbb portfolióval várhatunk a töltőállomásainkon. Vállalati stratégiánk egyik kiemelt célja, hogy töltőállomásainkat komplex szolgáltatási központokká alakítsuk át” - mondta el Dr. Világi Oszkár, a MOL-csoport vezérigazgató-helyettese a sajtótájékoztatón.

Dr. Világi Oszkár elmondta céljuk, hogy töltőállomásaikat komplex szolgáltatási központtá alakítsák át Fotó: Szerencsejáték Zrt.

 

Ezeket olvastad már?
Sikkasztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a DK-s képviselőt

Sikkasztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki a DK-s képviselőt

Exkluzív interjú! 12 magyar áldozata van a háborúnak – Videó!

Exkluzív interjú! 12 magyar áldozata van a háborúnak – Videó!

Közvetlenül az első utalás előtt találkozhatott Soros György fiával Korányi Dávid

Közvetlenül az első utalás előtt találkozhatott Soros György fiával Korányi Dávid

Mutatjuk, mennyivel drágulhatnak a cigarettát helyettesítő termékek ára

Mutatjuk, mennyivel drágulhatnak a cigarettát helyettesítő termékek ára

Top hírek

dollárbaloldal

Mihalik Enikő lebuktatta Korányi Dávidot

Az RTL Klub műsorában lényegében elárulta Mihalik Enikő modell, Korányi Dávidnak, a főpolgármester korábbi főtanácsadójának felesége, hogy a családjával több mint egy éve nem hagyták el az Egyesült Államokat.Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás