Elit deszantosok? Amerikai katonák verekedtek a budapesti Akácfa utcában

A Metropol értesülése szerint néhány napja megdöbbentő verekedés történt az egyik budapesti szórakozóhelyen. Amerikai „elit” katonák okoztak botrány egy budapesti, Akácfa utcai étteremben.

Megosztás
Szerző: Metropol
2022.11.17. 11:39
Budapest

Úgy tudni, hogy egy, a NATO kötelékében hazánkban tartózkodó speciális alakulat katonái szólalkoztak durván össze, szintén külföldi turistákkal a Király utcában, az Instant-Fogas nevű „kőkemény” partykról nevezetes szórakozóhelyen. Aa USA-katonák állítólag speciális kiképzésük elemeit is felhasználva verekedtek.

Az amerikai katonák erőszakos fellépése hatalmas botrányt okozott, a helyi biztonsági cég emberei képtelenek voltak megfékezni őket. A Metropol úgy tudja, hogy komoly testi sérüléseket is okozó durva verekedés bontakozott ki az amerikai elitalakulat és a külföldi turisták között.

A biztonságiak végül rendőröket hívtak a helyszínre, akik az eddigi információk szerint a kerületi kapitányságra szállították a mindvégig erőszakosan fellépő, dulakodó USA-katonákat, akikről úgy tudni, hogy az egyik híres-hírhedt amerikai egység speciálisan kiképzett deszantosai voltak.

A Metropol munkatársai a szórakozóhelyen próbáltak további információkhoz jutni, de a helyszíni biztonsági emberek elzárkóztak ettől. Megkerestük az ügyben az illetékes VII. kerületi rendőrkapitányságot az ügy további részleteiről, felvilágosítást kérve. Várjuk válaszukat.

Megkeresésünkre a a BRFK a következő választ küldte: „Tisztelt Szerkesztő! ​ Megkeresésére arról tájékoztatjuk, hogy kérdéseivel a Központi Nyomozó Főügyészséghez fordulhat. Tisztelettel BRFK Kommunikációs Osztály”

A Központi Nyomozó Főügyészség a következő tájékoztatást adta lapunknak az üggyel kapcsolatban:

Megkeresésére tájékoztatom, hogy az ügyben minősített garázdaság bűntette miatt a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen van folyamatban nyomozás. Az ügyben gyanúsítotti kihallgatás nem történt és személyi szabadságot érintő kényszerintézkedés elrendelésére sem került sor. Tájékoztatom továbbá, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint súlyos sérülést az ügyben senki nem szenvedett. Más adat a büntetőeljárás eredményessége érdekében jelenleg nem közölhető.”

Ezeket olvastad már?
Dömötör Csaba: már több mint egymillióan részt vettek a nemzeti konzultációban

Dömötör Csaba: már több mint egymillióan részt vettek a nemzeti konzultációban

Orbán Viktor: Magyarország energiaellátását biztosítani fogjuk – Fotó!

Orbán Viktor: Magyarország energiaellátását biztosítani fogjuk – Fotó!

Orbán Viktor jó hírt jelentett be, mutatjuk a részleteket

Orbán Viktor jó hírt jelentett be, mutatjuk a részleteket

Dollárbaloldal: így működtették a CIA-közeli amerikai alapítványt

Dollárbaloldal: így működtették a CIA-közeli amerikai alapítványt

Hírlevél feliratkozás

Top hírek

Ezek is érdekelhetik