A köztársasági elnök több helyen is felbukkant a hétvégén – Fotók!





Novák Katalin ugyancsak sokakat meglepett a hétvégén, amikor több helyen is váratlanul felbukkant. Balatonszárszó után Zánkán is nagy meglepetést okozott.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.08.14.
látogatás

Novák Katalin több helyen is felbukkant a hétvégén, de nem látványos, előre megszervezett helyszíneken, hanem mindenfajta felhajtás nélkül, magánemberként lepte meg a reformátusok szárszói találkozójának résztvevőit, majd szombat este Zánkán, az Erzsébet-táborban meglátogatta a diabéteszes gyereket nevelő családokat, akik most néhány napra közösen tudtak kikapcsolódni. Közösségi oldalára mindkét eseményről kitett egy-egy posztot.

„Együtt. Reformátusok. Szárszón. Jó volt Veletek. Áldás, békesség!” – írta posztjában.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyz

Zánkán az Erzsébet-táborban járt: „200 család – 1000 táborozó Zánkán. Hétköznap csak a gyerekeké, hétvégén a családoké a zánkai Erzsébet-tábor. Tegnap este meglátogattam a diabéteszes gyereket nevelő családokat, akik most néhány napra közösen tudtak kikapcsolódni. Jó volt látni, milyen jól érzik magukat. Köszönjük a színvonalas cirkuszi produkciót is a Fővárosi Nagycirkusz művészeinek!” – írta a bejegyzésében.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

Novák Katalin (@katalin.novak) által megosztott bejegyzés





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás