RETRO RÁDIÓ

Deák Dániel: Budapest gazdátlan – Videó!

A XXI. Század Intézet munkatársa videóban ismertette szezonnyitó elemzését.Megosztás
Szerző: Metropol
2021.09.03. 11:03
elemzés

„Karácsony Gergely már kizárólag az országos választási kampánnyal van elfoglalva, még rendkívüli Fővárosi Közgyűlést is csupán azért hívott össze szeptember elsejére, hogy a számára fontos kampánytémákkal elfedje a fővárosban uralkodó közlekedési káoszt” – hangsúlyozta Deák Dániel a szezonnyitó videóelemzésében.

„A XXI. Század Intézet vezető elemzője hozzátette: emiatt az a fővárosiak érzése, hogy Budapestnek nincsen gazdája, ami meg is látszik a főpolgármester támogatottságán, ez mára már alacsonyabb, mint Dobrev Kláráé, aki az ország egyik legelutasítottabb politikusa. A népszerűségének csökkenését radikális szólamokkal igyekszik megállítani, azonban ezekkel a szemmel láthatóan kétségbeesett próbálkozásokkal rendre mellélő: nem akar esküt tenni az Alaptörvényre, miközben ezt már többször is megtette, vétózni akar az atlétikai vb kapcsán, miközben erre valójában nincsen lehetősége” – jegyezte meg Deák Dániel, hozzátéve: a beígért vétó elmaradása újabb komoly arcvesztés a főpolgármesternek.

A XXI. Század Intézet vezető elemzője a videóelemzésében reagált Karácsony Gergely múlt heti kisvideójára is, amelyben a baloldali miniszterelnök-jelölt Deák Dánielt támadta. Az elemző kiemelte: komoly stratégiai hibát követett el Karácsony Gergely azzal a kisvideóval, ami egy átlag internetező körében még az eddigieknél is kínosabbá tette őt, hiszen miniszterelnök-jelöltként nem elemzőkkel kellene vitatkoznia.

Ez az eset azonnal leszállította őt egy lentebbi szintre, innentől kezdve ugyanis bármelyik politikustársa mondhatja azt egy vitakihívás esetén, hogy Karácsony először vitatkozzon az elemzőkollégáival, majd utána esetleg szó lehet másról is” – jegyezte meg Deák Dániel.

A teljes elemzést megnézheted a videóban.

Ezeket olvastad már?
Már megint egy pedofilpedagógus-botrány!

Már megint egy pedofilpedagógus-botrány!

Áremelkedések? Brüsszelt teszi felelőssé a legtöbb magyar

Áremelkedések? Brüsszelt teszi felelőssé a legtöbb magyar

Lassan, de biztosan csökken az infláció

Lassan, de biztosan csökken az infláció

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: magyar kézbe magyar fegyvert!

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: magyar kézbe magyar fegyvert!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás