RETRO RÁDIÓ

Nem állnak le! Még mindig gyűjtik Gyurcsányék az aláírásokat az oltásellenes petícióhoz





Több mint két hónapja tart már az oltásellenes kampányuk.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.31.
kampány

Az egész világon tombol a harmadik hullám, ez azonban nem gátolja meg Gyurcsányékat abban, hogy tovább gyűjtsék az aláírásokat oltásellenes kampányukhoz.

A Gyurcsány-párt január 16-án jelentette be, hogy petíciót indít a kínai vakcina ellen, az oltásellenes petíció pedig azóta is, azaz már több mint két hónapja elérhető a párt petíciós honlapján.

Miközben szerdán 302 halálos áldozatot követelt hazánkban a koronavírus, addig Gyurcsányék még mindig azon mesterkednek, hogy tiltsák be azt a kínai vakcinát, melyből eddig 1,1 milliót szállítottak Magyarországra. Az oltás emberek százezreinek életét mentette meg.

Ugyancsak 1,1 millió vakcina érkezett eddig Oroszországból, mely ellen szintén kampányoltak a baloldali pártok. A kínai és orosz vakcina nélkül Magyarországon nem oltottak volna már be több mint 2 millió embert.

Még mindig gyűjtik Gyurcsányék az aláírásokat az oltásellenes petícióhoz
(Fotó: peticio.dkp.hu)

A Gyurcsány-párt és a baloldali tömörülés a járvány kezdete óta minden idegszálával a védekezés akadályozásával van elfoglalva, kamuvideókat, kamuhíreket gyártanak és ezért csinálják az oltásellenes kampányt is, hogy elbizonytalanítsák az embereket és tovább tartson a járvány.

Taktikájuk ismert: minél rosszabb, minél hosszabb a járványhelyzet, az annál jobb a baloldalnak. Kedden ezt a stratégiát újra leleplezte egy másik baloldali elemző, aki szerint az ellenzéknek az elhunytak hozzátartozói körében kellene kampányolnia.

Korábban Péterfalvi Attila jelentette ki, aggályos a DK által indított petíció

Az adatvédelmi hatóság elnöke felhívta a figyelmet, hogy a Gyurcsány-párt tájékoztatójában amerikai és észt adatfeldolgozó cégek is szerepelnek. Utóbbi vállalkozásban ráadásul ismerős nevek tűnnek fel: Ficsor Ádám és Szigetvári Viktor – ismertette a Mandiner.

Ezért van esélyünk előbb nyitni, mint Nyugat-Európa

7 millióval kevesebb adag oltás lenne Magyarországon a tavasz végére, ha a kormány hallgat az ellenzékre, és csak brüsszeli beszerzésből vásárol oltóanyagot. Ez azt jelenti, hogy nem lehetne kinyitni nyáron az országot: mivel 2 adag kell egy emberre, 3,5 millió emberrel kevesebb lenne beoltva, így a 3 millió főt sem érhetné el az átoltottság Magyarországon. A keleti vakcináknak köszönhetően viszont 6 milliónál is több magyar be lehet oltva még a nyár előtt.





Ezeket olvastad már?
Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Máthé Zsuzsa: ma több gyermek él rabszolgasorban, mint valaha!

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Bejelentést tett a Lidl és az Aldi: mindenkit érint, aki még megy boltba karácsony előtt

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás