RETRO RÁDIÓ

A baloldal továbbra is nehezíteni próbálja az oltási tervet

Szaniszló Sándor Facebook-oldalán tett állításaival bebizonyította, a baloldal direkt nehezíti a kormány oltási programját.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.03.20.
felháborító

Az Európai Unióban Magyarországon oltották be a második legtöbb embert a világon, az elképesztő eredményről korábban a Metropol is beszámolt már.

Az oltás programot több esetben is akadályozni próbálta a baloldal. Szaniszló Sándor, Pestszentimre DK-s polgármestere nagy igyekezetében akarata ellenére leleplezte Gyurcsány Ferenc és társai oltásellenes stratégiáját - számolt be az Origo a politikus Facebook-os baklövéséről. Szaniszló szinte diadalmasan jelentette be, hogy a kerületben nem sikerült beadni több száz kínai vakcinát, hiszen állításuk szerint a kínai vakcinával sokan nem oltatnák be magukat. Ezt megcáfolja a tény miszerint tömegével jelentkeztek a kerületiek, hogy ők szívesen beadatnák maguknak a vakcinát, de senki sem kereste őket. A hibát Szaniszló próbálta orvosolni, kezdetben folyamatosan javította a Facebook-oldalán megosztott posztját, majd törölte a posztot.

A XVIII. kerület polgármestere ezzel a posztjával lebuktatta a baloldal összefogását, amivel az oltási tervet igyekeznek a lehető leginkább akadályozni. A csütörtöki bejegyzése, majd pedig annak törlése világosan megmutatja mindenki előtt, hogy a DK mindent elkövet annak érdekében, hogy minél kevesebb vakcinát adjanak be az embereknek. Szaniszló Sándort azonnal elkezdték védeni a baloldali politikusok a régi indexes blogján.

Karácsony Gergely a védelmére sietve, hangsúlyozta, hogy Szaniszló valójában oltáspárti, illetve Gyurcsány Ferenc egy bejegyzésben azt írta, hogy ha a kormánynak „csak fele olyan jól menne a tömeges oltás, mint a hazudozás, mára

az összes háziállat és szobanövény is be lenne oltva a vírus ellen az egész országban”.

A bejegyzésben látszódik, hogy igyekszik elbagatellizálni a kérdés fontosságát, de ez nem az első oltásellenes megnyilvánulása. A baloldal folyamatosan támadja a kínai és az orosz vakcinát, pedig ezek nélkül Magyarország jelentősen le lenne maradva az átoltottságban, mivel Brüsszel elrontotta a védőoltások beszerzését.

 

Ezeket olvastad már?
Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Napjaink vannak hátra: Tovább bővül a fizetős parkolás Budapesten

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Változás jön! Bejelentést tett a Lidl

Minden készen áll Ferenc pápa látogatására

Minden készen áll Ferenc pápa látogatására

Békepárti, migrációellenes republikánus sztárpolitikus tart előadást Budapesten

Békepárti, migrációellenes republikánus sztárpolitikus tart előadást Budapesten

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás