Kiderült: eddig tart a mesés ősz!

Szebbik arcát mutatja az ősz, kérdés: meddig örülhetünk neki?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.10.18.
ősz prognózis napsütés

Ha nem esik az eső, az már fél siker, ha a szél sem fúj, az még jobb, de ha mindehhez a nap is süt, akkor szép őszről beszélhetünk. A Köpönyeg.hu bő 10 napos előrejelzése szerint pedig legközelebb jövő vasárnap várható csapadék, az élénkebb légmozgás pedig jövő hét pénteken valószínű. Vagyis egy hétnyi szép őszi idő vár ránk!

Napéjegyenlőség
Most egy héten át megtapasztalhatjuk, hogy a szép őszi idő valóban létezik (Fotó: pexels – Képünk illusztráció)

Szombaton a Nyugat-Dunántúlon rétegfelhős lesz az ég, csak estétől csökken jelentősebben a felhőzet. Máshol ugyanakkor sok napsütésre van kilátás. A keleti szél már csak néha élénkül meg. 12-18 fok valószínű délután.
Vasárnap ragyogó októberi napsütés várható, kizárt a csapadék. Csak kevés fátyolfelhő jelenik meg az égen. 15 fok körüli értékeket mérhetünk majd.
Hétfőn a párásság megszűnése után szikrázóan napos idő valószínű. Nem lesz eső továbbra sem. Reggel talajmenti fagyok lehetnek, délutánra 16 fok köré melegszik a levegő.
Kedden folytatódik a csendes őszi idő többórás napsütéssel, kevés felhővel. Nem lesz csapadék. 14 és 19 fok közé erősödhet a nappali felmelegedés.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás