Nem hiszed el, mikor romlik el az idő!





Még tartja magát egy kicsit a Valentin-napi tavasz.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2024.02.15.
Módosítva: 2024.02.15.
időjárás meleg napsütés

Nem áll meg az élet Valentin-nap után, ám lesz minek örülni: csütörtökön napközben közepesen vagy erősen felhős égbolt mellett a legtöbb helyen több órára kisüt a nap, keleten kimondottan sok napsütés lehet. Legfeljebb a délelőtti órákban fordulhat elő a Dunántúlon kisebb eső, másutt nem valószínű csapadék. Marad az ilyenkor szokásosnál jóval melegebb, kellemes, tavaszias idő, a legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt 9 és 13 fok között várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet a felhősebb Dunántúlon –1 és +5, attól keletre –7 és +1 fok között alakul. 

Ez a csütörtök is jól indul – legalábbis időjárás szempontjából (Fotó: Pexels – Képünk illusztráció)

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint pénteken változóan felhős időre van kilátás, eső nélkül. Reggel 2, délután 12 fok körüli értékeket mérhetünk. A délkeleti szél néhol megélénkül.

Szombaton erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól szórványosan várható eső, zápor. Estétől egyre jobban megélénkül az északnyugati szél. 11-12 fok valószínű.

Vasárnap az erős szél hatására csökken a felhőzet, már csak futó zápor fordul elő. A hőmérsékletben nem lesz lényeges változás: marad a 11 fok körüli maximum.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás