RETRO RÁDIÓ

Demcsák Zsuzsa: Ők jelentik nekem a világmindenséget





Demcsák Zsuzsa rengeteget dolgozott idén, a karácsonyi készülődésre sem maradt sok ideje. Ennek ellenére mindent próbált megtenni, hogy családját boldoggá tegye. A karácsonyi menühöz televíziós társai, Köllő Babett és Gáspár Zsolti is hozzájárultak.



Megosztás
Szerző: H.A.
Létrehozva: 2022.12.24.
Demcsák Zsuzsa

Olyan gyorsan telnek az évek, álljon meg az idő ilyenkor egy-egy napra és legyünk képesek megélni a most örömét!

– üzente az olvasóknak az ünnepek alkalmából Demcsák Zsuzsa.

Számunkra a karácsony az év egyik legfontosabb ünnepe! Szenteste előtt már hetekkel feldíszítjük a lakást és ilyenkor fog el a sütési láz is. Szinte minden nap fahéj, alma, szegfűszeg illat lengi be a lakást, készül a habcsók, a mézeskalács, a bejgli, a csokis tallérok. Idén nagyon kevés időm volt ráhangolódni még erre az ünnepre, hiszen mióta hazajöttem Dominikáról, folyamatosan dolgozom és mindössze két napom lesz arra, hogy mindent elrendezzek és megtervezzem a karácsonyi menüt.

 

Demcsák Zsuzsa elárulta, hogyan készül a karácsonyra.
Fotó: Nanasi Pal

A Szenteste Zsuzsa édesanyjáéknál lesz, hagyományos karácsonyi menüvel, halászlével, töltött káposztával. Másnap pedig a TV2 Farm VIP műsorvezetője látja vendégül a családot, most is, mint mindig, ínyencséggel készül.

Idén kacsa lesz, párolt lila káposztával és fahéjas almával, ami egyfajta koprodukcióban készül. A receptet Köllő Babett adja, a kacsát pedig Gáspár Zsoltiéktól kaptuk. Lesz persze rengeteg aprósütemény is: hat tepsi linzer karika, Rákóczi-túrós és csokis süti.

A TV2 sztárja elmondta, náluk nem szokás az ajándékozás, csak a gyerekek kapnak meglepetést, idén azonban Zsuzsa megtöri a hagyományt.

Színházjegyet vettem mindenkinek, együtt megyünk majd előadásokra az egész családdal. Azért merem ezt elmondani, mert már mindenki tud róla, hiszen nálunk mindenki dolgozik, így időpontot kellett egyeztetnem mindenkivel, tehát nem maradhatott titokban az ajándék. A karácsonynak igazán a gyerekek miatt van jelentősége. A legnagyobb örömet az adja, ha ilyenkor látom a szemükben a boldogságot és napokig csak körbeugrálom őket, hiszen annyit teljesítenek egész évben, megérdemlik, hogy pihenjenek és igazán kikapcsolódjanak. Ők jelentik nekem a világmindenséget.

A közgazdászként végzett tévés műsorvezető azt üzeni lapunk olvasóinak, hogy ha lehet, tartsanak egy kis digitális méregtelenítést, tegyék le a telefont, beszélgessenek a családtagjaikkal, olvassanak, pihenjenek! Zsuzsa nem szokott újévi fogadalmakat tenni, egyet viszont már most biztosan tud: a január elsejét futással kezdi. 



 





 





Ezeket olvastad már?
Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Csökkenti az étvágyat, segíti a fogyást – Megfizethető ételt dicsér a táplálkozási szakértő

Lecsó paradicsom nélkül – Olvasónk receptje

Lecsó paradicsom nélkül – Olvasónk receptje

Egy pohár pisztáciamisu? - Igazi nagykávéházi desszert otthon is! - videóval

Egy pohár pisztáciamisu? - Igazi nagykávéházi desszert otthon is! - videóval

A Centrálban jártunk – Még a konyhába is bejutottunk! – Mutatjuk videón

A Centrálban jártunk – Még a konyhába is bejutottunk! – Mutatjuk videón

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás