
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Újabb egészséges és egyszerű recepteket tartalmazó szakácskönyv jelent meg, amelyet kezdőknek és haladóknak egyaránt megéri kézbe venni. A Jókat eszünk 120 receptet tartalmaz, 7 kategóriában (reggeli, levesek, ebéd és vacsora, édes és sós nassolnivalók stb.) és a https://jokateszunk.hu/ oldalon még továbbiakat találunk. Ízelítőként most megmutatjuk az Egészséges nassolnivalók fejezetből a mákos sütemény receptjét almával. Reméljük, ízleni fog.
Almás-mákos sütemény 16 adag
4 tojás
200 g darált mák
200 g félzsíros túró
300 g alma (durvára reszelve)
2 evőkanál méz
2 kiskanál foszfátmentes sütőpor
1 kiskanál vaníliakivonat
1 csipet só
A süteményt szórják meg nyírfacukorral, díszítsék túróval és mézzel.
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre