Fábiánné Barber Anna négy kisgyermek édesanyjaként gyakran megörvendezteti a családot palacsintával, amit mindenki szeret.
Fábiánné Barber Anna négy kisgyermek édesanyjaként gyakran megörvendezteti a családot palacsintával.
„A palacsintával a gyerekeknél nem lehet mellényúlni, mindenki szereti, és tudom párhuzamosan csinálni, míg ott vannak körülöttem. Mondjuk a színén látszik, ha valamelyik egy kicsit tovább maradt a serpenyőben, mert épp közbejött valami az egyik gyerkőccel…” – tudjuk meg Fábiánné Barber Annától, aki kérésünkre a Metropol olvasóival is megosztotta receptjét.
3 db tojás
4 púpozott evőkanál cukor
12 púpozott evőkanál finomliszt
1 csipet só
0,5 dl napraforgóolaj
500 ml tej
A tojásokat elkeverem a cukorral, sóval. Hozzáadom a lisztet, majd lassanként a tejet, folyamatos kevergetés mellett. Végül beleöntöm az olajat, és sütöm – 2-3 palacsintasütővel. Házi lekvár és kakaó mindig van otthon tölteléknek, ezek a slágerek, de ha épp túró is akad a hűtőben, akkor olyat is csinálok.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre