
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Zádor Attila és felesége, Éva 20 éve fogtak bele családi vállalkozásukba, amelyen belül 10 éve döntöttek úgy, hogy saját pörkölésű kávét készítenek, olyat, amilyet a magyar ember kedvel és az ő szájízük szerint való. A Zádor Kávé Budapesten és az egész országban elérhető webshopon keresztül is.
Zádor Attila és Éva először kávégépekkel foglalkozott, majd megunván a multikínálatot, elkezdték keresni azt a kávét, amit szívesen tennének a gépeikbe, elnyerve ezzel a magyar emberek tetszését is.
„Csináljuk meg a saját kávénkat, ami nekünk ízlik! Ezt döntöttük el 10 éve. Az első év a kísérletezéssel telt. Közel 300 magyar emberen, legyen az orvos vagy takarítónő kísérleteztük ki a robusta–arabika keverék blond kávénkat. Megszületett a Luna, a Prestige és a Róma, amely díjnyertes lett” – mesélte Éva, aki büszkén mutatta a Hungexpón tartott Sirha Budapest 2022 Innovációs Termékversenyen csomagolás kategóriában II. helyezést elért, ehető kukoricatányérjukat és -poharukat, amelyből mi is kóstolhattuk a méltán díjnyertes Rómát.
„A magyarok a savmentes kávét szeretik, ezt kísérleteztük ki, és mind a mai napig a mi szájízünk szerint készítjük a kávéinkat, amelyek 2 hetes pörkölésűek, és alacsony hőfokon végezzük a kézi pörkölést. A kávék jutazsákokban érkeznek hozzánk, és nem rakomány-teherhajók aljáról, ládából, tele kövekkel. A minőség az első számú, de szerencsére árban is fel tudjuk venni a versenyt a multikkal.” Éva állítását a tesztvásárlás alapján teljes mértékben alá tudjuk támasztani. És ha már így van, miért ne innánk a saját kávénkat?
A Zádor család kávéjához a kispesti Boldog Föld Bolygó Barát Csomagolásmentes Boltban is hozzájuthatunk olyan kiszerelésben, amiben csak szeretnénk! A XIX. kerületi Pannónia út 32. szám alatt a kézi pörkölésű Luna, Róma és Prestige mellett a koffeinmentes és instant Zádor Kávét, valamint a vízzel is készíthető Zádor Forró Csokit is megtaláljuk.
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre