
Fitt fasírt kacsamellből - zsemle helyett répával
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
A gyorsan összeállítható és finom sonkás tészta receptjét Fülöp Mihály küldte el nekünk. Építészként dolgozó olvasónk munkája mellett képkompozíciókat is fest, ugyanakkor a konyhában is szívesen alkot.
– Szabadidőmben gyakran belefeledkezem egy-egy képem készítésébe, és amikor jelez a gyomor, nincs idő hosszas főzögetésre, hamar kell valami jó, meleg ételt készíteni. Az egyik ilyen bevált menüm a sonkás tészta: pikk-pakk megvan, és még finom is!
25 dkg rizstészta
30 deka parasztsonka
tejföl
savanyított pepperoni
A rizstésztát a hagyományoshoz hasonlóan megfőzöm, a sonkát cutterrel összeaprítom, és a pepperonival ízlés szerinti mennyiségben fűszerezem. A főtt tésztát a pepperonis sonkával összekeverem, tetszés szerint tejfölt teszek rá, és mehet a sütőbe, míg összesül. Jó étvágyat!
Így kell fasírtot csinálni kacsahúsból, kenyérmentesen!
Géza atya borral ajánlja a tiramisut.
Örömteli csapatmunkában készült a 4500 szeletes Dobos.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre