Záboji Rita keze alatt nem futószalagon készülnek a kenyerek. A pékasszony mindenkinek személyre szólóan süti meg az általa előre megrendelt fajtát, élesztő nélkül és a maga őrölte gabonából, teljes kiőrlésű lisztből. A Kenyérmanufaktúra eleve elvitelre működik, keddi és pénteki napokon.
Záboji Rita német típusú kenyércsodáinak titka a jó recept és a minőségi alapanyagok mellett az, hogy benne van a „szíve-lelke” is.
– Maradok kézműves minipékség, így tudom garantálni azt a minőséget, amit tőlem megszoktak és elvárnak. Mindenki személyesen rendelheti meg az általa kiválasztott kenyérfajtát, amit én sütök, és ha egy mód van rá, személyesen tőlem is vehetik át a friss kenyeret, mert az is fontos – tudtuk meg Ritától, aki kizárólag kiváló minőségű alapanyagokat használ, a biogabonát ökotermelőktől szerzi be, és nem használ semmilyen mesterséges segéd- vagy adalékanyagot.
A Kenyérmanufaktúrában rendelhető kenyerek között a cukorbetegek, inzulinrezisztenciával küzdők és gluténérzékenyek is találhatnak olyat, amit fogyaszthatnak – méghozzá extra élvezeti értékkel.
Aki szeretné megkóstolni Záboji Rita kenyereit, itt megtalál minden szükséges információt: https://www.facebook.com/Kenyermanufaktura
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre