Jakab László, a műegyetem tanára tudását nem csak a katedrán, de a konyhában is kamatoztatja, kérésünkre megosztotta velünk a szivárványos pisztráng receptjét..
Jakab László professzortól kérésünkre megkaptuk a szivárványos pisztráng receptjét, amelyet örömmel osztunk meg a Metropol olvasóival.
-Küldjük a mai menüt, mi nagyon szeretjük. Tegyenek egy próbát önök is!
2 db friss, zsigerelt, egész pisztráng
6 cikk fokhagyma
1 db citrom, 2 evőkanál olívaolaj, 1 kávéskanál só és bors, 1 evőkanál majoránna
Köretnek sült padlizsánnal, kuszkusszal és spenóttal tálaljuk.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre