Édes hely - Kézműves csokikóstoló

Csiszár Katalin a fővárosban készíti egyedi csomagolású bonbonjait, trüffeleket, drazsékat és a fűszerezett táblákat. A Rózsavölgyi Csokoládé kézműves édességeit, amelyeket többek között Kanadában, Hollandiában, Franciaországban, Japánban, Svájcban és Belgiumban is ismernek és szeretnek, Budapesten a Királyi Pál utcai boltban és az egykori Haggenmacher Sörgyár épületében kóstolhatjuk meg a Nagytétényi úton.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2020.10.09.
Rózsavölgyi Csokoládé kakaóültetvény környezetvédelem kakaóbab

A Rózsavölgyi Csokoládé termékei több, mint húsz különböző ültetvényről származó, eltérő fajta kakaóbabból készülnek, kíméletesen feldolgozva, hogy a csokoládéban felismerhetők legyenek a kakaóbabok eredeti és az erjesztés során kialakult aromái. Az édesség mellett a kávé is különleges. A Rózsavölgyiben nyugat-indiai, monszunszelek által szárított, kíméletes pörkölésű robustát kínálnak. Szicíliai típusú fagylaltkompozíciókból is válogathatunk, ehetünk például briósban is fagyit.

Csiszár Katalin (Fotó: Budafok-Tétény)

- A tölcsért a csokoládéinkból préselt, saját kakaóvajunkkal készítjük. A csokoládéfagylaltunkhoz természetesen Rózsavölgyi csokoládét használunk, de ezt naponta váltogatjuk a nyolc ország huszonegy kakaóültetvényéről származó babokat felhasználva – tudjuk meg Csiszár Katalintól. A csokoládé készítő hozzáteszi: a csomagolást is kézzel végezzük, csak papírba csomagolunk, egyáltalán nem használunk műanyagot, kartonjaink 90%-a újrahasznosított papír.

Csupacsoki! (Fotó: Budafok-Tétény)

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás