
Gourmet Fesztivál a Millenárison
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Két napon át, három helyszínen, színes programokkal várják az érdeklődőket.
– Hogyan készül a rákospalotai rétes?
– Milyen íze lehet?
– Milyen a rákospalotai népviselet?
– Mi a slingelés titka?
Ezekre mind választ kaphatnak, akik eljönnek A Palotai Rétes Napjára!
A programokon a részvétel ingyenes.
Időpont: április 22–23.
További részleteket itt olvashatsz.
„Elhozzuk a kedvenc séfjeid, cukrászaid, borászaid, sör- és pálinkafőzőid a Millenárisra!”
Nemzetközi ízek, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagymama féle palacsinta, sós palacsinta, és megannyi különleges íz vár!
„Elsősorban horgolni fogunk, de mindig várjuk az új technikákat, gondolatokat.”
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.