Újra kinyitja kapuit A csókfülke





Nyár végén megérkezett a The Kissing Booth, vagyis A csókfülke második része és már forgatják a harmadikat is. A 2018-ban bemutatott első rész abban az évben a Netflix egyik legnézettebb filmje lett, így nem volt kérdés, hogy folytatódik-e Elle és Noah romantikus története.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.10.02.
romantikus vígjáték

A csókfülke első részében megismerhetjük a későn érő kamaszlányt, a 16 éves Elle-t, aki titkon szerelmes a suli legmenőbb rosszfiújába, Noah-ba. Ám az álompasi Elle legjobb barátjának, Lee-nek a bátyja, akivel megfogadták: sose kezdenek viszonyba egymás rokonaival. A két barát a tavaszi vásáron felállít egy csókfülkét, ahol a tinédzserek csókot válthatnak egymással, egy véletlenek köszönhetően pedig Elle is áltélheti élete első csókját Noah-val. A bonyodalmak innen kezdődnek, a fiatal lány kétségek között gyötrődik, hogy élete szerelme valóban viszont szereti-e. Az érzései pedig barátságát is veszélybe sodorják Lee-vel.

A film második részében a jókéMarco, egy csinos egyetemista és a csókfülke felbukkanásával tovább bonyolódik Elle és Noah viszonya.

Már készül a Csókfülke harmadik része (Fotó: Netflix)

Ezt nézd meg, ha tetszett!

  • Az utolsó nyarunk
  • Könnyű nőcske
  • A fiúknak, akiket valaha szerettem
  • LEG PILLANATOK

  • Elle megvillantja női bájait: A főszereplő a véletlennek vagy épp a buli hevének köszönhetően többször is megvillantja szexi fehérneműben tökéletes alakját a középiskolás fiúk előtt. Az Ellet alakító színésznő emiatt szigorú diétába és edzésbe kezdett a forgatások előtt.
  • Noah és Lee bunyója: Elle igyekszik titkolni Noah iránti érzéseit Lee előtt, ő azonban idővel mindenre rájön. Annyira megharagszik Elle-re, hogy a lány hiába próbálkozik, nem tud neki megbocsájtani. A fiú összeveszik bátyjával is, akivel hatalmas bunyóba fordul át a vitájuk.
  • Marco és Elle közel kerülnek egymáshoz (Fotó: Netflix)

    3 TITOK

  • Rajongója zaklatta a forgatásokon Jacob Elordit: Jacob Noahként rengeteg tinilány szívét dobogtatta meg. Rajongók ezrei írtak neki leveleket és szerelmes üzeneteket. Az egyik képekkel bombázta és rendszeresen követte Jacobot, többször megjelent a forgatásokon is azért, hogy randit kérjen tőle. A 23 éves színész végül feljelentette a zaklatót.
  • Kétséges volt, hogy Joey elvállalja a második részt: Az Ellet alakító színésznő, Joey és Jacob az első rész forgatása alatt összejöttek, A csókfülke 2 előtt azonban már szakítottak is. Joey emiatt először nem akarta újra elvállalni Elle szerepét. A készítők végül nagyobb gázsival meg tudták győzni a színésznőt, aki utólag azt nyilatkozta: furcsa volt újra megcsókolnia exét.
  • Közösen tanultak motorozni: Noah igazi rosszfiúhoz hűen motorral közlekedik, a végén pedig Elle is felpattan a kétkerekűre. A színészek a való életben sose motoroztak, így a forgatások előtt tanultak meg, amit annyira megszerettek, hogy Jacob vett is egy járművet. Kapcsolatuk alatt pedig rendszeresen jártak együtt motorozni.
  • Jacob közel egy éve Zendaya-val jár

    Joey-ról nem tudni, hogy a szakítás óta újra rátalált-e a szerelem, Jacob azonban már közel több mint egy éve boldog kapcsolatban él Zendaya-val. A pár sokáig titokban tudta tartani, hogy szerelmét, februárban azonban több lesifotó is készült róluk, ahogy kézenfogva romantikáznak. A két színész azóta sem erősítette meg kapcsolatát, az egyik barátjuk azonban elárulta: tavaly nyár óta elválaszthatatlanok.

    Jacob és Zendaya több mint egy éve alkotnak egy párt (Fotó: Northfoto)

     





    Ezeket olvastad már?
    Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

    Ezek a csillagjegyek a vasárnap nyertesei: de a Kosok jobban teszik, ha csendben maradnak

    Így készítsünk öblítőt házilag!

    Így készítsünk öblítőt házilag!

    Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

    Súlyos figyelmeztetés: évente hat embert öl meg ez a népszerű étel

    Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

    Így keressünk pénzt a lakásunkkal!

    Top hírek





    Ezek is érdekelhetik



    Hírlevél-feliratkozás