RETRO RÁDIÓ

Ma döntened kell, nincs több idő mérlegelni!





Nem halogathatja tovább a döntést a párkapcsolatát, vagy nyilvános kapcsolatait illetően a Mérleg. Valamilyen döntést meg kell hoznia.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.03.05.
horoszkóp

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma az optimista Nyilasba lép. Váratlan, de nagyon is kedvező meglepetésben lehet része. A munkahelyén végre jó híreket kaphat, és ez ismét megerősíti a bizalmát, a jövőbe vetett hitét. Újult erővel vág bele az új feladatokba. Most mindent jól akar csinálni.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mostanában hajlamos arra, hogy folyton a dolgok hátulütőit nézze, hogy mindig a rosszabbik lehetőséget vegye számításba. Ezzel saját magát köti szinte gúzsba, mert így a végén nem tud semerre elindulni. Pedig itt az idő, lépnie kell!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold már a Nyilas jegyébe lépett. Egy pozitív pénzügyi változás következtében egy időre megszűnhetnek a gondjai. Talán ez csak a szokásos havi fizetése, de lehet, hogy ennél azért egy kicsit többről van szó. Akárhogy is, ne költsön el mindent egyszerre!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Túlságosan akaratos volt az utóbbi időben, a kedvese legalábbis erre panaszkodott önnek. Még jó, ha nem vitte a szomszédba a bánatát. Ma jó eséllyel megbeszélhetik, hogy kit mi bánt, és megoldást is találhatnak fájó dolgaikra.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szép napja lesz! Sok mindent tisztázhat, ami már régóta gyötri a lelkét. Egy őszinte beszélgetéssel most kiirthat egy kételyt a szívéből. Egy jó tanács: ne csak a szavaknak és a tetteknek, hanem a hangsúlyoknak is higgyen!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne higgye, hogy pusztán azért, mert mások nem tiltakoznak - mert mondjuk nincsenek abban a helyzetben - azért már mindig önnek van igaza. Ha ön főnök, a mai napon, mielőtt döntést hozna, kérje ki a beosztottai véleményét!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Nem halogathatja tovább a döntést a párkapcsolatát, vagy nyilvános kapcsolatait illetően. Valamilyen döntést kell meghoznia, ami esetleg hivatalos szerződés formáját is öltheti, legyen szó akár házasságról, akár egyezségről.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szívesen kalandozna egy kicsit, de erre most nincs sok lehetősége. Jobb híján flörtöl, akkor is, ha nem is igazán vonzódik a másikhoz, csak hogy ezzel jobban megkavarja maga körül a dolgokat, mint hitte volna...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold a Nyilas jegyén utazik keresztül. Ma igazán kedvező napja lehet, minden úgy alakulhat, ahogy azt szeretné. A barátkozás is könnyebben megy, de azért válogassa meg, hogy kiket avat a bizalmába. Az még nem elég ok, hogy egykorúak vagy egy helyről származnak.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A jegy szülöttei könnyen szerelmesek lesznek ma, de nem illik mások érzéseivel játszani, ha ez csupán múló hangulat. Különösen, ha amúgy párja van, vigyázzon a flörtöléssel, mert a másik most jobban megéghet, mint ön gondolná.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Különösen jól látja a dolgokat, hiába próbálja valaki megvezetni. Lehet, hogy csak egy vadidegen próbálkozik önnél, de az is, hogy egy olyan kollégája, akiről azt hitte, bízhat benne. Ha ez utóbbi, akkor tegye gyorsan túl magát a csalódáson!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Igyekezzen tisztába jönni önmagával, és azzal, hogy mit akar az élettől, tűzze ki céljait! Legyen nyitott az új ötletekre, mert minden, amibe most belefog, jelentős hasznot fog hozni a jövőben.





Ezeket olvastad már?
Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Ezeknek a csillagjegyeknek nem úgy alakulnak a dolgaik, mint tervezték

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy találkozik a Nagy Ő-vel

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

A vonzó és funkcionális homlokzatok tervezésének titkai (x)

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Ennek a csillagjegynek ma minden dolga könnyebben sikerülhet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás