Noha a legtöbb vállalat nem követeli meg az alkalmazottaktól az elegáns öltözéket a videó hívás alatt, önmagunk motiválására izgalmas outfiteket állíthatunk össze a mindennapokra.

Fotó: Shutterstock

Külön kategória az otthoni ruha

Otthon vagyunk, internetezünk, nézelődünk, rendelünk, ó de mennyit! A legtöbb online áruházban már külön kategorizálták az otthoni viseletek fülecskét, hiszen jelenleg ezek a legkeresettebb darabok. A divatos online kiskereskedő, az ASOS szerint, a tréningruhák eladása 200 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest. A márka 35 dolláros kocogói öt színben fogytak.

Fotó: Shutterstock

Elegáns vonal is van

A nappali ruházat utáni igény fellendülését kiaknázva Jacquemus kapszulagyűjteményt adott ki. A loungewear kollekció a márka elegáns női ruházatának vonalán áll, semleges darabokkal, amelyeket otthon viselhetünk. A kollekció bodycon ruhákat, pólóruhákat, felsőket, rövidnadrágokat, tanktopokat és pizsama nadrágokat tartalmaz, hozzá illő elegáns szandálokkal és a Le Chiquito táskával. Jacquemus mellett meg kell említenünk Christy Rillinget, aki Michelle Obama és Jennifer Lawrence ruháit tervezte. Ő most úgynevezett „Stay Home Köntösök”-et készített a couture ruhák selymes maradványainak felhasználásával.

Fotó: Northfoto

Otthon is öltözködhetünk divatosan!

Bármi is, amit rendelünk, fő a kényelem! Mindenki olyan ruhákat válasszon az otthonlétre, amelyben a lehető legjobban érzi magát. A divat otthon is az önkifejezés egyik eszköze, úgyhogy aki a mókás darabokat szereti, bátran viselje azokat. Az stílus a lényeg, hiszen a párunk hatalmas pulóverében és egy kötött zokniban is lehetünk csinosak.

Fotó: Northfoto

Metropol tippek a csinos házi outfithez:

  • jóga felszerelés – akkor is, ha nem jógázunk
  • játsszunk az idén menő állat mintás, vagy föld tónusú darabokkal
  • cseréljük le a pamutpizsit selyemre
  • nem kell feladni a kényelmet a stílusért: válasszunk kötött maxi ruhát
  • ha régóta vagyunk „macinaciban”, cseréljük le legkényelmesebb farmerre

 

Így csinálják a hírességek:

Kedvenc énekeseink, modelljeink és influencereink karantén szettjeiből is meríthetünk ihletet. Dua Lipa élénk színekben és Versace-ban pompázik, táncol, énekel, miközben szuperül érzi magát, modell barátjával otthon. Chiara Ferragnit minden nap igen kényelmesnek tűnő, mégis elképesztő csajos szettjeiben láthatjuk. Kylie Jenner a karantén co-ord-ok (olyan darabok, amelyek felső alsó része passzol, egy mintájú, egy anyagú) királynője, szinte naponta káprázatott el minket Instagramján.