Ma már nem csak a nők számára adatik meg a divatos öltözködés, hanem a férfiak számára is. Az egyik legalapvetőbb és legmeghatározóbb ruhadarab a póló egy férfi szekrényében. Talán pólóból és galléros pólóból találunk a legtöbbet egy férfi gardróbban.

Milyen pólók legyenek egy férfi szekrényében? (fotó: freepik)

A férfi pólók sokszínűsége

A férfi pólók nagyon változatosak, mind a stílusuk, mind az anyaguk, mind a szín tekintetében. Éppen ennek köszönhető, hogy annyira változatos öltözködést tesznek lehetővé, és amiért minden férfi megtalálhatja azt a pólót, azt a galléros pólót, amely a legközelebb áll az egyéniségéhez. Lássuk is, milyen a kínálat a férfi pólók terén!

A klasszikus fehér póló

Ha első helyre kellene tennünk a férfiak körében a legnépszerűbb pólót, akkor a fehér póló bizonyára győzedelmeskedne, hiszen ezt veszik a legtöbben. Miért? Mert változatos öltözködést tesz lehetővé. Felvehetjük farmerral, egy sportosabb kardigánnal, és még zakóval is. A visszafogott megjelenés is nagyon közkedveltté teszi. Nem csak azok szeretik, akik a visszafogott stílust preferálják, hanem a lazább, vagányabb öltözködést kedvelők körében is meglehetősen népszerű. Ilyen például a Hugo – T- shirt, amely egy könnyű felső, vékony elasztikus anyagból.

A gombos, vagy Y – nyakkivágású póló

A gombos pólók is nagy népszerűségnek örvendnek, mind az egyszerűséget, mind a lazább stílust kedvelők körében. Rövid és hosszú ujjú változatban is elérhetők, éppen ezért lehet a tavasz egyik kedvenc darabja mindkét változat. Egy ilyen póló kiemeli az izmos, kidolgozott férfitestet, de a vékonyabb alkattal rendelkező férfiak is kedvelik ezt az öltözéket.

A hosszú ujjú póló

A tavaszi változékony időjárás néha lehetetlenné teszi az öltözködést. A vékonyabb, hosszú ujjú pólók azonban remek választásnak bizonyulnak ezeken a szeszélyes napokon. A hosszú ujjú póló sokoldalú öltözködést tesz lehetővé, hiszen farmerral is hordhatjuk, de chino nadrággal párosítva is megállja a helyét. Ha egy világosabb nadrágot szeretnénk fölvenni, akkor egy sötétebb pólót javasolt mellé választani, mint amilyen a Calvin Klein Jeans hosszú ujjú póló, amelyet a kerek nyakkivágás, a mellrészen kialakított zseb és a felirat tesz dizájnossá.

A férfi pólók sokszínűsége (fotó: freepik)

A galléros pólók

Amit a férfidivat az újkornak köszönhet az nem más, mint a galléros póló. A galléros pólók kezdetben nem voltak olyan népszerűek, de a férfiak sem hódoltak még ennyire a divatnak, mint napjainkban, így érthető, hogy ma már nagyon is a kedvelt ruhadarabok közé tartozik. Ennek egyik oka az, hogy nagyon kényelmesek, elegáns megjelenést kölcsönöznek és nagyon sokféle változatban elérhetők, hiszen a kínálatban találunk egyszínű, többszínű, extravagánsabb, virágos, csíkos galléros pólókat is. Ha egyszerű stílusra vágysz, akkor a Hugo kollekcióból is válogathatsz, mert igaz, hogy egyszerű a stílusa, mégis elegáns, letisztult és kifinomult megjelenést biztosít bárkinek, aki viseli.

A mintás póló

Nem mindenki szeretné önmagát megmutatni a külvilágnak. A mintás pólót viselő férfiakról ez nem igazán mondható el, hiszen ők sok esetben az önkifejezés egyik eszközeként is viselnek ilyen ruhadarabot. Az érzelmeinket is kifejezhetjük egy-egy ilyen pólóval. Ha éppen vidámak vagyunk, akkor ezt a Medicine – T-shirt Eviva L’arte pólójával is a világ tudtára adhatjuk.

A csíkos póló

Talán nincs is olyan férfi, aki ne szeretné a csíkos pólót. A csíkos póló, csakúgy, mint az egyszínű pólók, szintén a klasszikus megjelenést teszik lehetővé, mint a Levi’s T- shirt, amelynek könnyű elasztikus anyaga nem csak egyszerű megjelenést tesz lehetővé, hanem kényelmes viseletet is biztosít. (x)