RETRO RÁDIÓ

Milyen pólók legyenek egy férfi szekrényében?





Minden bizonnyal nem véletlen, hiszen az egyik legnépszerűbb ruhadarabok egyike, hiszen sokféle stílusban és színben kapható, jól kombinálható és még kényelmes is. (x)



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2021.02.22.
a nagy pólókérdés

Ma már nem csak a nők számára adatik meg a divatos öltözködés, hanem a férfiak számára is. Az egyik legalapvetőbb és legmeghatározóbb ruhadarab a póló egy férfi szekrényében. Talán pólóból és galléros pólóból találunk a legtöbbet egy férfi gardróbban.

Milyen pólók legyenek egy férfi szekrényében? (fotó: freepik)

A férfi pólók sokszínűsége

A férfi pólók nagyon változatosak, mind a stílusuk, mind az anyaguk, mind a szín tekintetében. Éppen ennek köszönhető, hogy annyira változatos öltözködést tesznek lehetővé, és amiért minden férfi megtalálhatja azt a pólót, azt a galléros pólót, amely a legközelebb áll az egyéniségéhez. Lássuk is, milyen a kínálat a férfi pólók terén!

A klasszikus fehér póló

Ha első helyre kellene tennünk a férfiak körében a legnépszerűbb pólót, akkor a fehér póló bizonyára győzedelmeskedne, hiszen ezt veszik a legtöbben. Miért? Mert változatos öltözködést tesz lehetővé. Felvehetjük farmerral, egy sportosabb kardigánnal, és még zakóval is. A visszafogott megjelenés is nagyon közkedveltté teszi. Nem csak azok szeretik, akik a visszafogott stílust preferálják, hanem a lazább, vagányabb öltözködést kedvelők körében is meglehetősen népszerű. Ilyen például a Hugo - T- shirt, amely egy könnyű felső, vékony elasztikus anyagból.

A gombos, vagy Y - nyakkivágású póló

A gombos pólók is nagy népszerűségnek örvendnek, mind az egyszerűséget, mind a lazább stílust kedvelők körében. Rövid és hosszú ujjú változatban is elérhetők, éppen ezért lehet a tavasz egyik kedvenc darabja mindkét változat. Egy ilyen póló kiemeli az izmos, kidolgozott férfitestet, de a vékonyabb alkattal rendelkező férfiak is kedvelik ezt az öltözéket.

A hosszú ujjú póló

A tavaszi változékony időjárás néha lehetetlenné teszi az öltözködést. A vékonyabb, hosszú ujjú pólók azonban remek választásnak bizonyulnak ezeken a szeszélyes napokon. A hosszú ujjú póló sokoldalú öltözködést tesz lehetővé, hiszen farmerral is hordhatjuk, de chino nadrággal párosítva is megállja a helyét. Ha egy világosabb nadrágot szeretnénk fölvenni, akkor egy sötétebb pólót javasolt mellé választani, mint amilyen a Calvin Klein Jeans hosszú ujjú póló, amelyet a kerek nyakkivágás, a mellrészen kialakított zseb és a felirat tesz dizájnossá.

A férfi pólók sokszínűsége (fotó: freepik)

A galléros pólók

Amit a férfidivat az újkornak köszönhet az nem más, mint a galléros póló. A galléros pólók kezdetben nem voltak olyan népszerűek, de a férfiak sem hódoltak még ennyire a divatnak, mint napjainkban, így érthető, hogy ma már nagyon is a kedvelt ruhadarabok közé tartozik. Ennek egyik oka az, hogy nagyon kényelmesek, elegáns megjelenést kölcsönöznek és nagyon sokféle változatban elérhetők, hiszen a kínálatban találunk egyszínű, többszínű, extravagánsabb, virágos, csíkos galléros pólókat is. Ha egyszerű stílusra vágysz, akkor a Hugo kollekcióból is válogathatsz, mert igaz, hogy egyszerű a stílusa, mégis elegáns, letisztult és kifinomult megjelenést biztosít bárkinek, aki viseli.

A mintás póló

Nem mindenki szeretné önmagát megmutatni a külvilágnak. A mintás pólót viselő férfiakról ez nem igazán mondható el, hiszen ők sok esetben az önkifejezés egyik eszközeként is viselnek ilyen ruhadarabot. Az érzelmeinket is kifejezhetjük egy-egy ilyen pólóval. Ha éppen vidámak vagyunk, akkor ezt a Medicine – T-shirt Eviva L’arte pólójával is a világ tudtára adhatjuk.

A csíkos póló

Talán nincs is olyan férfi, aki ne szeretné a csíkos pólót. A csíkos póló, csakúgy, mint az egyszínű pólók, szintén a klasszikus megjelenést teszik lehetővé, mint a Levi’s T- shirt, amelynek könnyű elasztikus anyaga nem csak egyszerű megjelenést tesz lehetővé, hanem kényelmes viseletet is biztosít. (x)





Ezeket olvastad már?
Nyáron lesz az esküvőd, vagy csak meghívtak egyre? Ezek a szettek nem kerülnek többe 30 ezernél

Nyáron lesz az esküvőd, vagy csak meghívtak egyre? Ezek a szettek nem kerülnek többe 30 ezernél

Gyönyörű combokról szól az idei nyár - visszatér a falatnyi forrónadrág a pesti utcákra - galéria

Gyönyörű combokról szól az idei nyár - visszatér a falatnyi forrónadrág a pesti utcákra - galéria

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Hihetetlen, de igaz! Ezek a szettek nemcsak csinosak, szerencsét is hoznak

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Ne költs egy vagyont jelmezre! Így oldd meg a szekrényből menőn a farsangi buliszettedet

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás