
Így készülj a halloweenre a csillagjegyed alapján!
Az idei október 31-e más lehet, mint a korábbiak!
Egyetlen pluszdolgot kell belerakni, hogy finomabb legyen a palacsinta.
A palacsinta sokak kedvence Magyarországon, az amerikai palacsinta pedig az utóbbi években kezdett nagyon népszerű lenni nálunk. Utóbbinál rendkívül fontos a feltéten kívül, hogy mennyire puha – erre hozott a mindmegette egy tökéletes megoldást, amire valószínűleg nem sokan gondolnának a konyhában.

Megesik, hogy hiába követjük pontosan a tuti recepteket, rakunk a keverékünkbe mindenből pontosan annyit, amennyit kell, mégse lesz olyan jó a végeredmény, mint szeretnénk. Nos, van egy egészen meglepő hozzávaló, ami a mindmegette szerint egészen más dimenzióba emeli sokak új kedvencét, az amerikai palacsintát.
A finom, puha amerikai palacsinta titka nem más, mint a sör.
A szénsavnak és a kovásznak köszönhető ez, mivel előbbi könnyebbé teszi a tésztát, utóbbi pedig különleges ízt és színt ad. Sötétebb sörök esetében testesebb, hangsúlyos ízre számíthatunk, a világos sörök használatakor pedig enyhébbre.
Hozzávalók:
Elkészítés:

Az idei október 31-e más lehet, mint a korábbiak!

Mutatjuk, hogy kiknek érdemes óvatosnak lenniük.

Ezt súgják mára a csillagok.
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.