
Szerencsés nap virradt ezeknek a csillagjegyeknek
Több szempontból is áldásos napja lesz néhány csillagjegynek.
Ezzel a két extra hozzávalóval lesz igazán puha és sokáig friss a kész palacsinta.
Nem túlzás kijelenteni, hogy a palacsinta a világ egyik legkedveltebb étele, amelyet minden országban máshogy készítenek el. A népszerűsége már csak amiatt is töretlen, mivel viszonylag kevés hozzávalóval, gyorsan és egyszerűen ki lehet keverni a tésztáját, és számtalan töltelékkel variálhatjuk. Azonban, ha azt szeretnénk, hogy a kész palacsinta igazán finom és puha legyen, valamint sokáig friss maradjon, akkor a klasszikus tésztarecepthez érdemes hozzáadni két extra hozzávalót – hidd el, nem fogod megbánni!
Tipp: Ha a palacsintába egy kevés élesztőt és napraforgóolajat is teszel, sokkal puhább és tovább friss lesz
– árulta el a titkot a Mindmegette, ahol ezután megosztották a klasszikus túrós palacsinta-alapreceptjüket is.
Hozzávalók a palacsinta tésztájához:
Hozzávalók a túrós töltelékhez:
Az elkészítés pontos menetét az alábbi videóban tudjátok megtekinteni!
Több szempontból is áldásos napja lesz néhány csillagjegynek.
Ki hinné, hogy ez az apróság milyen komoly változásra képes!
Erről minden gazdinak tudnia kell!
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélrePortfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.