Fontos üzenetet küldött az univerzum ennek a csillagjegynek: mindenáron kerüld a konfliktust!

Lássuk, mit tartogatnak mára a csillagok!



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.10.21. 08:00
horoszkóp csillagjegy jóslás üzenet

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Egy-két bosszúságot leszámítva nagyszerűen indul a hete: jönnek a megérdemelt dicséretek. Ne analizálja a másik szándékát, egyszerűen fogadja örömmel az elismerő szavakat! Nincsen semmi hátsó szándék, amit le kellene leplezni...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Mindenáron kerülje a konfliktust! Főleg a felettesével! Bármennyire is mocorog önben a közlési vágy, maradjon csendben! Egy fontos üggyel kapcsolatban délután jön még egy utolsó nagy felismerés és/vagy infó.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Viszonylag jókedvűen indul a reggel, ahhoz képest, hogy hétfő van, de napközben lesz nyomás rendesen. Próbálja azt mantrázni magának, hogy ez csak egy munkahely, nem az élete! Ez segít helyén kezelni a dolgokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ez egy olyan nap lesz, amikor több vitának lehet szem- és fültanúja. Az ilyesmi mindig megviseli. Szeretne kimaradni, de nem minden esetben sikerül. Sokat segíthet, ha bízik benne, hogy a résztvevők ön nélkül is kellően bölcsek, és meg tudják oldani a problémát.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma valaki mintha direkt tesztelné a tűrőképességét. Ez persze nem azt jelenti, hogy rá kellene ripakodnia az illetőre, inkább kérdezze meg, mit szeretne öntő! Meglátja, egy ilyen kérdéssel kizökkenti és/vagy kibújik a szög a zsákból.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sokszor esett már abba a hibába, hogy önmagából indult ki. Ma is előfordulhat, hogy azért csalódik, mert azt feltételezi és várja el a másiktól, ami önnek evidens. Például a megbízhatóság, őszinteség, precizitás.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma ne higgye, hogy az élet ki akar önnel tolni! Nem tragédia, ha az elképzelései nem valósulnak meg. Könnyen lehet, még nincs itt az ideje. És a hangsúly a „még”-en van. Legyen egy picit türelmesebb és optimistább egyszerre!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Lehet, hogy nehezére esik, de akkor is ezt kellene tennie: ma csak bólogasson, és ne vegye fel a kesztyűt! Különösen a bokszkesztyűt ne! Itt az ideje megtapasztalni, milyen könnyű kimaradni a szócsatákból.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Számítson rá, hogy valaki kötözködik! Megkérdőjelezi a képességeit, ami nyilván rosszul esik. Ha nem éri váratlanul, okosabban tud reagálni. A bolygók szerint nem kell megvédenie magát, mert az idő úgyis önt igazolja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A lendülettel nincs gond, mégis konfliktusokkal terhes napra számíthat: több irritáló emberrel lesz dolga. Öntől függ, milyen vitába megy bele, illetve marad ki. Ne feledje, „minden csatát megnyer, amit nem kezd el”!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma jópár vita lesz a környezetében, és ön dönt, melyikbe folyik bele, ugyanis közvetlenül nem érintik. Az összezördülések arra jók, hogy az emberek kimondják a véleményüket, és így esély nyílik a kompromisszumra. Szóval ne ijedjen meg!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Párhuzamosan több eseményre kell reagálnia. Ha nem akar kibukni ezen, akkor maradjon éber, és mindig csak az aktuális kérdéssel foglalkozzon! Ne fusson előre, ez most nem jó taktika. Az idő (Szaturnusz) ugyanis önnek dolgozik. 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás