Pattanásig feszülnek az indulatok, több csillagjegy is jobban teszi, ha vigyáz magára

Ez a hétfő sokak számára az átlagosnál is nagyobb kihívást fog jelenteni.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.08.05.
Módosítva: 2024.08.05.
csillagjegy horoszkóp feszültség

2024. augusztus 5.

Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Hétfőn az élete egy fontos területén mérföldkőhöz érkezhet, és világossá válhat, hogy a munkája vagy egyéb tevékenysége milyen erős hatással van másokra. Mindez pedig arra ösztönözheti, hogy megragadja a lehetőségeket, melyek most ott állnak ön előtt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az uralkodó bolygója, a Vénusz a Szűz jegyébe lép. Ez segít rendezettebbé tenni a dolgait az élete minden területén. Abban is jó hatással van önre, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a kapcsolataiban. Jót tesz önnek ez a leföldelt energia.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Uralkodó bolygója, a Merkúr ma hajnalban hátrálni kezdett. Egy téves információ vagy félreértés okozhat némi kommunikációs zavart a környezetében, és előfordulhat az is, hogy ez eléggé komoly veszekedéssé fajul. Igyekezzen mielőbb eltávolodni a csatamezőtől!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hétfőn egy egészen furcsa híresztelés juthat el önhöz, és bár hihetően hangzik, azért joggal motoszkálhat önben a kétely, hogy talán a hír mégsem igaz. Lehet, hogy a megérzése jól működik, és valóban csak egy pletyka – ma hátrálni kezdett a Merkúr is a Neptunusz mellett, ami jelezhet átverést.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Talán már eldöntött valamit, de még habozik megtenni az első lépést. Egy jelre vagy egy utolsó ajánlatra, hírre vár, ami megerősíti abban, hogy jó irányba készül elindulni? A tegnapi Oroszlán újhold ma is hat, és megadja ezt a bizonyos lökést!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon érdekes nap ez: egyrészt a szerelem, pénz és kis szerencse bolygója, a Vénusz belép a jegyébe, amitől most szerethetőbbnek és szerencsésebbnek érzi magát! Másrészt uralkodó bolygója, a Merkúr hátrálni kezdett hajnalban, ami okozhat bosszúságokat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn szinte futótűzként terjedhet a környezetében egy hír, amely komoly izgalmat és találgatásokat hozhat. Vigyázat, mert a Neptunusz mellett ma a Merkúr is elkezdett hátrálni, ami átverést hozhat. Nem biztos, hogy minden egészen úgy van, ahogy beszélik, szóval csak óvatosan a reakciókkal!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Merkúr már hátrál. Ma bonyolultan alakul a napja, mivel egy sor nem tervezett dolog történhet önnel. Találkozhat ismerősökkel, akikkel muszáj beszélnie, történhet némi késés és talán még egy üzemzavar is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Merkúr hátrálása miatt összegubancolódnak a szálak ön körül. Minél több információval bombázzák, annál jobban vissza kell húzódnia a páncéljába. A hangulata is erősebben ingadozik, viszont felhasználhatja ezt az időszakot az önismerete fejlesztésére.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Biztos abban, hogy tehetségét, energiáit a megfelelő módon használja fel? A Neptunusz az illúziók veszélyére hívja fel a figyelmét, és még a Merkúr is hátrálni kezdett... Fontos lenne, hogy most tisztán lásson, amiben egy barát sokat segíthet.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hétfőn, ha dolgozik, idegesítheti mások passzivitása. Magányos dolog tud ugyanis lenni egyedül evezni a csónakban, miközben mások csak lógatják a lábukat. Ne dolgozzon mások helyett!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hétfőn szükség lehet különleges emberismeretére. Egy feszült helyzetet kell kezelnie valakivel, aki nem mond mindenben igazat. Derítse fel, mennyire állnak távol egymástól az álláspontjaik, és keressen közös pontokat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás