Ez a három legnyugodtabb csillagjegy: te köztük vagy?

Ezek a csillagjegyek azt vallják: kár idegeskedni.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.08.01.
csillagjegy stresszmentes nyugalom

„Ne aggódj, légy boldog!” – szól Bobby McFerrin örökzöld és örök érvényű slágerének (Don’t Worry, Be Happy) refrénje magyarul. S bizony, három csillagjegy pont ennek megfelelően él a Bustle szerint. Lássuk, te vajon köztük vagy?! (Ha nem, akkor se aggódj!)

Bika, Vízöntő, Halak – a három legnyugodtabb csillagjegy Fotó: Pixabay

BIKA

A Bika csillagjegy szülötteinek többsége már önmagában nyugalmat áraszt. Föld-jegyként lételemük a kiegyensúlyozottság, s minden élethelyzetben a stabilitásra törekednek. Legyen szó munkahelyi stresszről, vagy párkapcsolati nehézségről, tudják jól, hogy az idegeskedés nem javít a helyzeten. Épp ellenkezőleg! A Bika nem fogja felerősíteni az aggodalmadat, inkább türelmesen, meghallgat, a maga tempójában mérlegel, majd tanácsot ad. 

VÍZÖNTŐ

Kapkodás helyett mérlegelés, megoldáskeresés és kivitelezés: a Vízöntő problémamegoldó mesterhármasa szinte mindig működik. Az Uránusz, az értelem bolygója segíti e jegy szülötteit, akik szabadon szárnyaló, különleges energiájuk lévén képesek hátralépni és meglátni a teljes képet az olykor felnagyított probléma megoldásához. Tudja a titkot, hogyan élvezze adott esetekben az egyedüllétet és azt sok más csillagjegy képviselőjével szemben ne magányként élje meg.

HALAK

A Halak jegy szülöttei hamisítatlan álmodozók, készséggel alkalmazkodnak a környezetükhöz és több más jegynél jóval könnyebben elfogadják a nehézségeket – ahelyett, hogy azon rugózva felfújnák azokat. Elengedik a negatív kritikákat, s inkább kibeszélik magukból az esetleges gondokat, semmint elfojtva azt legbelül robbanásig feszülnének. Egyébként is nagyon megy nekik, hogy mélyeket lélegezzenek, ellazuljanak, és valóban elengedjék a gondokat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás