Ezeknek a csillagjegyeknek nem csak az időjárás miatt forr ma fel az agyvize

Bosszantó helyzetek adódnak ma. Mégis jó lenne kordában tartania valamennyire az erre adott reakcióit, nehogy a következő napok azzal teljenek, hogy próbálja helyrehozni a járulékos károkat. Előbb gondolkozzon, és csak azután cselekedjen!



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.08.21.
Módosítva: 2024.08.21.
bosszantó mérges horoszkóp

2024. augusztus 21.

Horoszkóp


 

Fotó: Pexels/Illusztráció


 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerdán sajnos a feszültségek újabb hulláma jön… Nem lesz ez olyan vészes, mint hétfőn volt, de bizony ma is ésszel kell lennie, ha nem akar vitát, kellemetlenséget, kiborulást stb. saját magának, vagy úgy általában a környezetében.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Még szükség van egy kis kitartásra, mert ma újból nehéz fényszögek miatt érzi magát stresszesnek. Szorítja az idő, nem tud rendesen befejezni semmit, vagy nincs lehetősége, tere arra, amit igazán szeretne. Biztatásul írjuk: csütörtökön a nap belép a Szűzbe, és rendet tesz!



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A szerdai nap sok szempontból a hétfő mása, úgyhogy mára is érvényes, hogy lehetőség szerint maradjon ki a vitákból! A legokosabb döntés, ha csendben hátralép, és egyszerűen meg sem szólal…



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Akár dolgozik, akár szabadságot vett ki erre a napra, most alaposan próbára lesz téve a tűrőképessége. Bosszantó események, ingerült emberek – lesz konfliktus bőven. És mindeközben sehogy sem találja a helyét...



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kemény napra, sok konfliktusra, feszültségre kell számítania szerdán. A konfliktusok hirtelen robbannak ki, és fajulnak el. Arra is érdemes figyelnie, hogy ne sértődjön meg apróságokon, és ne fújja fel a dolgokat. Ez biztosan nem tenne jót az általános hangulatnak.



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Szerdán mindenki jóval türelmetlenebb, mint máskor, s mindenkiben pillanatok alatt felmegy a pumpa. Sok feszült, hisztis emberrel találkozik össze. Ne engedje, hogy önre is átragadjon ez a negatív hangulat.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Mivel ön a mai napon szinte az egyetlen, aki képes kedves és kulturált maradni, sokan keresik meg. Ez viszont már önnek lehet sok a jóból… Próbáljon eleget tenni a kéréseknek bizonyos határokon belül, de finoman visszautasíthatja, ami már túlzás.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hiába tudja, hogy mire kellene figyelnie, mégis is könnyen felcsattanhat, vagy elragadják az indulatai. Ezt úgy kerülheti el, ha vagy a kötelességeire fókuszál, vagy tudatosan lazít, kikapcsol, relaxál. Valamilyen meditációs technika is működhet.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Bosszantó helyzetek adódnak ma. Mégis jó lenne kordában tartania valamennyire az erre adott reakcióit, nehogy a következő napok azzal teljenek, hogy próbálja helyrehozni a járulékos károkat. Előbb gondolkozzon, és csak azután cselekedjen!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerdán valaki vitába száll önnel, és még ha az egész elvi síkon is zajlik, könnyen elfajulhat a veszekedés. Ezt ne engedjen! Próbálja megérteni a mozgatórugóit és megismerni az érveit. Még az i s kiderülhet, hogy nem is annyira különbözik az önétől.



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napon önt is elsodorhatják kicsit az események, és zavarja, hogy nem önnél van az irányítás. Ne erőlködjön, most nincs semmi értelme. Inkább hagyja magát sodortatni az árral. A holnapi nap már jelentősen könnyebb lesz!



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Önt is érintik a feszültségek, amire rátesz egy jó nagy lapáttal, hogy ön körül szinte mindenkinek valamilyen gondja, problémája van és önt keresik meg ezekkel. Ennek oka, hogy ön igazán empatikus, és figyelmesen hallgatja a másikat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás