Üzent az univerzum: elképesztő, mi vár erre a csillagjegyre augusztus 20-án

Ma már szerencsére szinte nyoma sincs az előző napok feszültségének: a nyugtalanságot átveszik a pozitív érzések és az ünnepi hangulat.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.08.20.
Módosítva: 2024.08.20.
horoszkóp augusztus 20 előrejelezés ezotéria

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A tegnapi telihold után még éjjel átlép a Hold a Halakba, és ami ritkaság számba megy: semmilyen fényszöget nem kap. Ez azt jelenti, hogy ön is szabad kezet kap, mivel tölti az ünnepnapot! Választhat például napközbenre vizes programot (Halak Hold), estére meg a tűzijátékot (a Kos tűz elemű jegy).

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A tegnapi nap így vagy úgy, de mindenkit megviselt. Kedden azonban már enyhül a feszültség az ön esetében is. Ma rendezze a gondolatait, pihenjen és készüljön a délutáni-esti ünneplésre. Ugye nem hagyná ki a vidám pillanatokat?

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A keddi nap a megnyugvás napja lesz önnek. Teremtse meg a környezetében is a békés, jó hangulatot! Ma minden helyzetbe könnyedséget és vidámságot kellene csempésznie, és hagyni egy kicsit a dolgokat maguktól megoldódni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai nap a tiszta lap: uralkodó bolygója, a Hold ma nem kap fényszöget, így önt sem befolyásolja semmi. Mihez lenne kedve úgy igazán? Ugye hogy milyen régen tette fel magának a kérdést! Hát ma pont azt kellene tennie, ami elsőre eszébe jut!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Fokozatosan enyhül a tegnapi nyomás. Engedékenyebb mindenki ön körül, és egyre könnyebben érteti meg magát a többiekkel. Mostantól már nem ütközik annyi ellenállásba sem. Estére pedig egészen jó kedve kerekedik!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön számára a mai nap az elengedés napja. Jobb, ha képzeletben útjukra bocsátja a tegnap felmerülő konfliktusokat. Nem kell mindent megoldani, megbeszélni. Délutánra helyreáll nemcsak a béke, hanem a jó hangulat is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A lehetőségek tárháza nyílik meg ön előtt kedden. Ma megláthatja azokat a lehetőségeket, amelyeket eddig nem tudott vagy nem akart meglátni. És ez nem csak a mai napra igaz, hanem a hosszabb távú terveiben is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Már éjjel átlép a Hold a Halakba, ami feloldja a tegnap dühös kirohanásait. Ma sokkal békülékenyebbé válik, engedékenyebb hangulatba kerül. Ennek megkoronázása az esti ünnep. Végre egy szép nap, vidám pillanatok!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Egy kis önfeledtség már nagyon ráfér önre! Ezért ne most akarjon tisztázni, átbeszélni, új stratégiát gyártani: ma csak pihenjen, lazuljon és ünnepeljen. A Hold a közérzetünk jelölője most nem kap fényszöget, így tényleg csak a hozzáálláson múlik, miként is érzi magát!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A kedd nyugalmasnak tűnik az ön szempontjából is. Ma a saját ritmusában tevékenykedhet, és valójában úgy érezheti, szabad kezet kapott mindenben. Most olyasmikre is sort keríthet, amikre nem volt idő az elmúlt napokban. Önt kimondottan megnyugtatja ez a békés munkálkodás.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A hétfői nap után nyugodtan kárpótolhatja magát. Engedélyezzen magának délelőtt egy kis lustálkodást, olvasson, fürödjön, pihenjen! Estére visszanyeri az erejét, és mehet bulizni, barátokkal találkozni, tűzijátékot nézni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kedden is érzékenyen érintheti még néhány téma. Az egyik percben optimizmus lesz úrrá önön, a másikban nehézkesebbnek látja a helyzetet. Próbálja meg megragadni, és tudatosan kezelni ezt az érzelmi hullámzást. Az esti tűzijátékot pedig ki ne hagyja!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás