Tudd, hogy kire kell várni! Ez a 3 csillagjegy mindig elkésik

Legyen szó munkáról vagy baráti találkozóról, 3 csillagjegy szülötte valahogy mindig megcsúszik.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.07.06.
csillagjegy ezotéria késés

Az idő nagy kincs, egy napra mindenkinek csak 24 óra jut! Becsüljük hát meg, és ne éljünk vissza mások idejével! Tudja ezt jól az alábbi három csillagjegy szülötte, mely más-más ok miatt pontatlan – vallja a Bustle.com asztrológusa. 

Senki sem szeret várni (Fotó: Pexels/JÉSHOOTS – Képünk illusztráció)

KOS

A Kos nem szeret késni, de hajlamos túlzsúfolni a napi teendőit, így nem meglepő, hogy ha elhúzódik egy programja, akkor dominó módjára az összes azt követő is borul. Más kérdés, hogy társasági eseményekre külön készül, ám ott direkt késik, mert szeretné ha hatásos és figyelemfelkeltő lenne az érkezése!

BIKA

A Bika számára fontos a saját tempója, amivel nem lenne baj, ha gyors volna, de nem az. Ráadásul rosszul veszik, ha valaki siettetni próbálja őket. Ilyen esetben még inkább visszafogják magukat... A komótos tempójukon az sem változtat, ha rádöbbennek: késésben vannak! Míg mások ilyenkor kétszeres sebességre kapcsolnak, a Bika nem hagyja magát kizökkenteni a jól megszokott ritmusából. 

NYILAS

A Nyilasok késése mögött nem tudatosság áll, sokkal inkább annak ellentéte. Olykor azt sem tudják, hol áll a fejük és hajlamosak elfelejteni a találkozóikat, feladataikat, pláne azok időpontját! Valamilyen furcsa módon aztán az utolsó pillanatban bevillan a halaszthatatlan teendő, de addigra már biztos a késés... Mivel többnyire megbocsájtják a pontatlanságukat, de minimum szemet hunynak felette, így ebből a hibájukból sosem tanulnak.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás