Nagy találkozásokat idéz ma elő a Mars állása, de ezeknek a csillagjegyeknek jobb lesz vigyázniuk

Erre kell készülnünk ma.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.07.26.
Módosítva: 2024.07.26.
Mars horoszkóp előrejelzés horoszkóp párkapcsolat horoszkóp

2024. július 26., Horoszkóp

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold ma már egész nap a Kos jelében van, ettől erősnek és energikusnak érezheti magát olyannyira, hogy jöhet önnel szembe szinte bármi és bárki, kész vállalni a kihívást, ha kell. Persze arra nincs szükség, hogy minden szembejövő problémával egyedül küzdjön meg...

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma inkább hallgat a szívére, mint az eszére. És milyen jól teszi! A megérzései ma tisztábban és jobb irányba vezetik, mint a racionális érvek. Bölcsen teszi azt is, ha az emberismeretére hagyatkozik. Akkor nem tudják becsapni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap találkozhat valakivel, aki hatással lehet az életére, ami a munkában, de a magánéleteben is jelentkezhet. Talán a támogatását vagy tanácsát kapja meg az illetőnek, de az is lehet, hogy ötletet, inspirációt kap tőle.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Egy izgalmas és érdekes embert ismerhet meg, vagy egy ilyen személy kerül önhöz közelebb. Persze lehet azt is, hogy ön javasol egy közös programot, de talán jobb lenne, ha hagyná, hogy ő lépjen először. Ne aggódjon, nem kell túl sokáig erre várnia!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Érdekes élményben lesz része. Találkozhat valakivel, akit talán már ismert, de most még inkább úgy érzi, hogy rokonlélekre talált benne. Talán a közös érdeklődés vagy egy közös vélemény okán, de most sokkal közelebb áll hozzá, mint eddig bármikor.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Mostanában talán többet foglalkozott az érzéseivel, és ennek áldásos hatása most kezd megmutatkozni, másképp gondolkozik, másképp jár az agya. Tele lehet most új ötlettel, elképzeléssel, melyeket ha nem jegyez fel, elillanhatnak.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Igazán izgalmas nap lesz a péntek! Ma olyan esemény történhet vagy hír kerülhet napvilágra, amely arra készteti, hogy döntéseket hozzon a saját fejlődésével kapcsolatosan. Lehet, hogy ez összefügg egy utazással, tanulással is.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A magánéletében történnek változások. Ez jelenthet egy új kapcsolatot, de azt is, hogy egy meglévő kapcsolatban történik változás. Egy izgalmas és romantikus személy az, akivel mindez összefüggésben lehet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma a Mars szuper esélyeket hoz, mert kedvező fényszöget kap a Naptól. Most a lehetőségei és a képességei teljes összhangban vannak. Vigyázzon ugyanakkor, mert ha feldühödik, akkor csak nagyon nehezen nyugszik meg.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Olyan beszélgetésekben lehet része ma, amelyek egy kicsit új perspektívába helyezik a dolgokat önben, és ön körül. A retrográd Szaturnusz és Neptunusz miatt jól is jön ez a nézőpontváltás... Fogadja meg a kapott tanácsokat!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma arra kényszerül, hogy nemet mondjon valakinek, bármennyire is szeretne segíteni rajta. Vannak helyzetek ugyanis, amikor jobb döntés egy udvarias nemet mondani, mint egy felelőtlen ígéretet tenni, amelyet talán nem tud teljesíteni. Legyen tisztában a korlátaival, igényeivel.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Most egy olyan helyzet adódhat, amikor két kevésbé jó megoldás közül kell választani, mivel egyszerre nem tud mindennek megfelelni. Mindez persze kissé sérti az önérzetét, hiszen nem szereti a félmunkát, de nem kell aggódni, mert hamarosan normalizálódik ön körül minden.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás