Erre készülj ma: nagyon fontos, hogy hallgass a megérzéseidre

Szerdán nagyon erős megérzései lehetnek a csillagjegyeknek, amelyekre mindenképpen érdemes figyelni. Ezért a mai nap folyamán minden döntéses előtt figyeld az érzéseidet is a józan ész mellett.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
horoszkóp jóslat csillagok megérzés

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Napközben még a Skorpióban jár a Hold, de délután már átlép a tüzes Nyilas jegyébe. Bár a reggel még kicsit nyomott hangulatban találja, délutánra már fellelkesedik. Biztosan lesz is egy ügy, amihez felhasználhatja ezt a nagy energiát.

Fotó: Pexels/Illusztráció

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Szerdán megmutatkozhat a tehetsége, rátermettsége valamiben, és nagy sikert fog aratni. Akár egy bemutatkozás, egy új munka, vagy egy üzleti megbeszélés a téma, ön minden bizonnyal tarolni fog, és sok bókot bezsebel.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Persze bárkinek lehetnek nagy ötletei, de aztán ahhoz is tehetség kell, hogy valaki élni tudjon velük. Önnek ma lehetősége adódik arra, hogy kapjon egy alkalmon és kihasználja az – eddigi talán rejtett – tehetségét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szerdán figyeljen nagyon erősen az ösztöneire, mert most jó szolgálatot tesznek. Különösen akkor, amikor valaki egy javaslattal, vagy ajánlattal áll elő, mivel egyáltalán nem biztos, hogy a döntéshez minden információ a rendelkezésére áll majd.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Szerdán valakinek a környezetében valami problémája akad önnel és ennek hangot is ad. Ha valami nem tetszik neki, az legyen az ő baja. Nem biztos, hogy önnek most érdemes törődni vele, mert elképzelhető, hogy csak provokálja az illető.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Valaki a közelében mindent bevethet, hogy felkeltse a figyelmét és elérje, hogy vele foglalkozzon. Mindehhez pedig még akár érzelmi zsarolást, manipulálást, sértődést is bevethet, akár teljesen légből kapott indokok alapján… Ne hagyja magát!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha sok időt és energiát fordít valamire, ami fontos önnek, akkor annak az eredménye biztosan meg is fog látszódni. Ma például pont egy ilyen eredmény lehet az, ami bearanyozza a napját.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sok vízelemű energia hat önre, és még a Hold is a jegyében van, ettől ma biztosan felfokozott érzések kerítik hatalmukba. Semmi gond nincsen azzal, ha megmutatja a gyengédebb oldalát. Ne féljen attól, hogy ezzel támadási felületet ad: inkább hálás a másik, hogy megismerheti az igazi természetét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma ahhoz, hogy kikapcsolódjon, szüksége van rá, hogy kicsit kiszakadjon a napi rutinból. Lehetősége lehet erre, talán egy film, vagy egy könyv kapcsán. Az is lehet, hogy egy beszélgetés lesz a segítségére abban, hogy új perspektívába kerüljenek a dolgok.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szerdán megtapasztalhatja, milyen sok ember számára nélkülözhetetlen. Többen keresik fel, akik kikérik a véleményét, vagy tanácsot kérnek ügyes-bajos dolgaikban. A dolog nem véletlen, hiszen példát mutat nekik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön erős akarattal rendelkezik és tele van most energiával, amely szinte vonzza az embereket. Mások is követni fogják, ha irányt mutat nekik. Ma egy ötlet, vagy egy lehetőség adódik arra, hogy ezzel a módszerrel lendítsen egyet a karrierjén.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Szerdán egy ügyben nem ismerhet meg minden részletet, és úgy kell döntést hoznia. Most vállalni kell némi kockázatot, nehogy lemaradjon egy esetleges lehetőségről. Szerencsére az intuíciója mutatja az utat.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás