Bátran ötleteljenek ezek a csillagjegyek, ma minden jól sül el

A Hold a Bika jegyében van, de most sok levegős energia hat önre, ami nagyon kreatívvá teszi. Termékeny ötletei vannak, amiket meg is tud valósítani, ehhez persze szükséges az ön praktikus észjárása.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.06.03.
energia táptalajt bika jegy horoszkóp

2024. június 3.

Horoszkóp



 

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ez egy igazán kedvező hét igazán szerencsés kezdete! Ma nagyon jó energiák hatnak önre, és minden simán megy. A Hold már a Bika jegyében van, de most nem lelassítja, csupán megfontoltabbá teszi.



 

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold a Bika jegyében van, de most sok levegős energia hat önre, ami nagyon kreatívvá teszi. Termékeny ötletei vannak, amiket meg is tud valósítani, ehhez persze szükséges az ön praktikus észjárása.



 

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Bombasztikus időszak a mostani, szinte szárnyal mindenben. A mai nap a Bika jegyében járó Hold biztosít kitűnő táptalajt az ötleteinek. Most nagyon fontos lépéseket tehet a megvalósítás felé. Arra viszont figyeljen, hogy érzelmi kérdésekben ne makacsolja meg magát.



 

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Bika Hold kedvező hatással van önre, és stabilizálja kicsit, mert az elmúlt napokban lehetett egy kis érzelmi-hangulati hullámzás. Ma izgalmas fejlemények is lesznek azért a környezetében, amik az ötletek továbbfejlesztésére inspirálják.



 

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha igazi előrelépést szeretne a szakmai életében, akkor azt igazán úgy lehet kivitelezni, ha képzi magát. Ma erre láthat megfelelő lehetőséget, de az ide vezető lépések igényelnek némi lemondást. Érdemes azért megfontolni!



 

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sok erős és termékeny szellemi energia éri, és egész nap szívesen osztja meg a gondolatait másokkal. Ha valami eszébe jut, alig várja, hogy megvitassa a többiekkel. Készüljön fel azonban arra, hogy a környezetében másoknak is így telik a napja.



 

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Hétfőn egy új ötlet pattanhat ki a fejéből, szinte a semmiből. Ez nagyon is intuitív meglátás lehet, semmiképp se vesse el, inkább azon gondolkozzon, hogy a nyilvánvaló akadályok ellenére hogyan lehet megvalósítani.



 

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma nem csak a szemével, hanem a lelkével is lát majd és alkalmas lesz arra, hogy még a finom részleteket is észrevegye maga körül. Különösen igaz lesz ez, amikor egy önhöz közelállóval beszélget.



 

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az élet bizony csupa meglepetés, és ezek közül ma egy gondoskodni fog arról, hogy ne legyen unalmas a napja. Legyen tehát akármilyen sűrű is a program, hagyjon benne tágabb mozgásteret, mert valószínűleg szüksége is lesz rá!



 

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Hétfőn egy kissé zavaró lehet, hogy valakinek, akivel pedig általában egy véleményen vannak, most az önétől teljesen eltérő álláspontja lesz egy fontos kérdésben, de nem szabad, hogy ezt önt megzavarja. Most magára hallgasson!



 

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Hétfőn új információval jelentkezik egy közeli ismerőse, aminek hatására valószínűleg alaposan felpörögnek majd a gondolatai. Ha pedig valami ennyire hatással van önre, amellett nem is érdemes elmennie.



 

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma lehet, hogy mindent alá kell rendelnie egy munkának, vagy és emiatt akár le kell mondania valamilyen előre eltervezett programot, de most nagy előrehaladást érhet el. Addig üsse a vasat, amíg forró!









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás