Ennek a 3 csillagjegynek rengeteg lehetőséget kínál még az idei nyár

Három csillagjegy szülöttjei készüljenek fel egy romantikával teli nyárra.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.06.29.
ezotéria csillagjegy romantika nyár

Nincs édesebb a nyári szerelemnél, és szerencsére a 2024-es nyár asztrológiája rengeteg lehetőséget kínál több csillagjegynek is. Van néhány, akik különösen romantikus nyárra számíthanak!

Concept,Photo,Of,Couple,With,Perfect,Match,And,Love,Compatibility
Nincs édesebb a nyári szerelemnél, és szerencsére a 2024-es nyár asztrológiája rengeteg lehetőséget kínál több csillagjegynek is Fotó: Shutterstock

Kos (március 21. - április 19.)

Romantikával teli nyarat ígérnek neked az égiek. A Vénusz, a szerelem, a romantika és a kapcsolatok bolygója július 11. és augusztus 4. között felfrissíti a szex- és randevúzási szektorodat. Különösen magabiztos leszel, ha bárkit és bármit is magadhoz vonzol majd szerelmi vágyaddal. Egy nagyon különleges találkozás, aranyos vagy varázslatosan sorsdöntő pillanat a szerelemben éppen most virágozhat ki. Szerelmi életed újabb fényt kap a nyár utolsó hónapjában, mivel a Vénusz augusztus 29-től megvilágítja a párkapcsolati zónádat. Ha már kapcsolatban vagy valakivel, várd a harmónia és az édesség áradatát. Ha egyedülálló vagy, azt tapasztalhatod, hogy egy romantikus szikra komolyabb lehetőségeket rejt magában. Legyen nyitott a szíved, és élvezd az utazást!

Vízöntő (január 20. - február 18.)

Szerelmi értelemben a nyarad talán korán kezdődött, mivel a szerencsés Jupiter bolygó már májusban belépett a szex- és randevúzási szektorodba, több mint egy évtized után először – így az egész nyáron bőséget és szerencsét hint a szerelmi életedre. Valószínűleg több lehetőséged lesz, hogy romantikus kapcsolatot létesíts az emberekkel, vagy több szenvedélyt és kacérságot vigyél bele egy meglévő kapcsolatba. A dolgok még édesebbé válnak, ha a szívet mutató Vénusz július 11-én eléri a partnerségi szektorodat, és romantikus kapcsolataidban mélyebb önbizalom, közelség és intimitás érzése alakul ki. Július 21-én várd a szerelmes, édes és szexi szikrákat, amikor a Vénusz és a Jupiter csillogó csókot lehel egymásra. Ez egy csodálatos időszak egy randevúzáshoz, és arra ösztönözhet, hogy kreatívan fejezd ki a szeretetedet valaki iránt. Szeptember közepe táján váratlan helyeken is találkozhatsz a romantikával, ezért légy nyitott, és fontold meg, hogy kissé kilépsz-e a komfortzónádból, hogy izgalmas lezárása legyen a nyári szerelmi történetednek.

Halak (február 19. - március 20.)

Készülj fel egy romantikával teli nyárra, mert június 17. és július 11. között a szerelmes Vénusz mindenféle rózsaszínű bájjal világítja meg szex- és romantikus szektorodat. Csodálatos alkalom ez arra, hogy randizni kezdj, ha szingli vagy, mivel különösen csábító leszel, és könnyű lesz magadhoz vonzani azt, amit a szerelemben keresel. Augusztus 7. egy jó alkalom arra, hogy egy korábbi láng fellobbanjon, vagy valami nosztalgikus dolgot csinálj egy jelenlegi szeretővel – mivel a szerelmi Vénusz összekapcsolódik a Merkúrral, így esélyed lesz arra, hogy visszatekerd a szerelmi életed, és magadba szívj egy régi varázslatot.

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás