Így viselkedsz a csillagjegyed szerint, ha szakítanak veled

Mutatjuk, melyik csillagjegy hogy viselkedik, ha szakítanak vele és összetörik a szívét.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2024.06.25.
szakítás csillagjegy ezotéria

Mindenki máshogy él meg egy szakítást: egyesek sokáig bánkódnak a történtek miatt, míg mások magukat okolják mindenért, de olyanok is akadnak, akik gyorsan túlesnek a dolgon és máris az új szerelmet keresik.

Fotó: Pexels (illusztráció)

Így a csillagjegyekre is elmondható, hogy mindegyik másként éli meg a veszteséget, a szakításhoroszkópból most pedig a részletek is kiderülnek!

Kos szakításhoroszkóp

A Kos nagyon rosszul viseli, ha szakít vele a párja. Ordít, tányérokat tör össze mérgében, le-fel rohangászik, majd felrobban mérgében. Ezután két lehetőség közül választ: vagy minden követ megmozgat egykori partnere visszaszerzéséért, vagy felújítja a ruhatárát, megváltoztatja a külsejét, és máris új hódításra indul.

Bika szakításhoroszkóp

A Bika ragaszkodó típus, akinek fontos a nyugalom, az állandóság. Rosszul visel a változásokat, nem véletlen, hogy sokáig szenved, ha elveszíti a párját. Mindegy, hogy húsz évnyi házasság vagy egy futó kapcsolat ért véget, minden veszteség megviseli a lelkét…

Ikrek szakításhoroszkóp

A könnyed Ikrek nem gyászolja hosszasan a véget ért kapcsolatot, ahhoz ugyanis túlságosan kíváncsi a következő partnerrel átélhető élményekre. Könnyen kimondja/elfogadja a végszót, de aki igazán sokat jelentett a számára, rajta ő sem teszi túl magát egyik napról a másikra.

Rák szakításhoroszkóp

A Rák mélységesen sajnálja, ha tönkremegy a párkapcsolata. Számára a társ jelenti a valódi boldogságot. Nagyon nehezen engedi el a lelkéből a volt párját. Megeshet, hogy a szakítás után is felhívja korábbi partnerét, és hosszasan sírdogál a telefonba, vagy megható búcsúzási jelenetet rendez neki.

Oroszlán szakításhoroszkóp

A rendkívül büszke Oroszlán még arra sem tartja érdemesnek azt, aki képes volt őt elhagyni, hogy könnyeket ejtsen miatta. De ez csak a látszat, belül ő is szenved, és nehezen emészti meg a történteket. Többnyire hosszú időre van szüksége, hogy újra bízni tudjon, és bárkit is közel engedjen magához…

Szűz szakításhoroszkóp

Egymást kergetik a kérdések a Szűz fejében a szakítást követően. Vajon mi nem stimmelt? Hol hibáztam? Mivel tehettem volna többet? Általában csak hosszas elemzés és az összes válasz megtalálását követően tudja elfelejteni a másikat. Ehhez pedig sok időre van szüksége.

Mérleg szakításhoroszkóp

Ha elhagyja a párja, a Mérleg nagyon elbizonytalanodik, sérül a büszkesége. Rendkívül fontos számára a párkapcsolat, akár több év is lehet, mire feldolgozza magában a szakítást. Ugyanakkor a függetlenséget, a szabadságot nagyon szereti, ezért nem megy bele könnyen az újabb komoly kapcsolatba, inkább élvezi a szinglilét minden előnyét.

Skorpió szakításhoroszkóp

A Skorpió valósággal izzik a haragtól, amikor szakít vele a párja. Bosszút forral magában, szenved, sokszor betegesen féltékeny az exére, mert képtelen elviselni annak boldogságát. Hosszú időbe telik, mire feldolgozza a szakítást, és nem könnyen bízik meg új partnerében.

Nyilas szakításhoroszkóp

A Nyilas a szakítást valódi kudarcként éli meg. Úgy érzi, megszégyenítette a volt párja. A történtekért hajlamos saját magát okolni. Sokáig elemezgeti, mennyiben volt felelős a kapcsolat megromlásáért. Miután megtalálta a választ, és megnyugtatta a lelkiismeretét, készen áll az új szerelemre.

Bak szakításhoroszkóp

A Bak számára a szakítás akkor válik tragédiává, ha ráébred az érzései mélységére. Ez a felismerés nagyon fájó lehet, mert az érzelmeket, a ragaszkodást többnyire még magának sem vallja be. Fiatalkori szerelmét (szerelmeit) soha nem felejti el. A szakítás után lassan és csak nehezen nyit az új kapcsolat felé.

Vízöntő szakításhoroszkóp

Egy szakítás még nem a világ vége! – vallja a vérbeli Vízöntő. Mivel úgy tekint a régi kapcsolatára, mint élete filmjének egy hosszabb-rövidebb epizódjára, csak kis ideig bánkódik azon, ha az véget ér. Ám, ha igazán komoly és hosszú távú kapcsolata szakad meg, megrendül a bizalma, és az érzéseit még kevésbé engedi a felszínre.

Halak szakításhoroszkóp

A Halak számára a szakítás mindenkor tragédia. Ő az a jegy, aki hajlamos az önfeláldozásra, sokszor többet tesz a kapcsolatba, mint kellene. Szomorkodik, sértve érzi magát, és gyakran depresszióba esik, ha véget ér az aktuális kapcsolata. Sokszor hosszú hónapok telnek el, mire összeszedi magát – írja az Astronet

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás